Trouwauto met mooi bloemstuk

Hoe geef je je trouwauto nèt dat beetje extra?

Een mooie trouwauto maakt een bruiloft al snel specialer. Het maakt de entree van het bruidspaar immers opvallend en onvergetelijk. Ben je de zoektocht naar een trouwauto al begonnen maar wil je het liefst een trouwauto met een extraatje? In dit artikel geven we je 6 tips voor het versieren van de auto.

Opvallende bloemen

Bloemen behoren tot één van de meest traditionele middelen om je trouwauto mee op te fleuren. Je kunt voor een mooi bloemstuk op de motorkap van de auto kiezen, maar je kunt de bloemen ook op andere manieren gebruiken:

  • Maak een slinger van bloemen en hang deze aan de achterkant van de auto op
  • Kies voor twee kleine boeketjes om aan de autospiegels te bevestigen
  • Heeft de auto een uitstekende bumper? Dan kun je er ook voor kiezen  om de bumper te versieren met opvallende bloemen.

Persoonlijke tinten

Ook linten worden vaak gebruikt voor het versieren van trouwauto’s, maar wist je dat je ook een lint kunt laten bedrukken met de namen van het bruidspaar? Zo wordt de versiering persoonlijker.

Autovlag

Wil je jouw trouwauto op een speciale manier versieren? Denk dan eens aan autovlaggen. Autovlaggen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, vaak met een bijpassende tekst zoals ‘just married’. Je kunt een autovlag makkelijk bevestigen aan de auto: de vlag klemt zichzelf vast bij het sluiten van de ramen.

Nummerbord

Door een speciaal nummerbord voor jouw bruiloft te kiezen trekt jouw trouwauto al snel de aandacht. Je kunt voor nummerborden met standaardteksten zoals ‘mr & mrs’ of ‘wij zijn getrouwd’ kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om een unieke kentekenplaat te laten maken met bijvoorbeeld jullie trouwdatum of namen.

Autospiegel hoezen

Ook de spiegels van jouw auto kun je op een makkelijke manier versieren. Door speciale autospiegel hoezen te gebruiken geef je de trouwauto binnen een korte tijd een bruiloft-look. De hoezen zijn makkelijk in gebruik en trekken, indien je voor een opvallende kleur kiest, gegarandeerd de aandacht. Let hierbij wel op dat de hoesjes passen om de autospiegels. Sommige autospiegels zijn namelijk net iets te groot.

Antennestrikjes

Ga jij aan de slag met linten? Dan kun je er ook voor kiezen om de antenne van de trouwauto te versieren met een grote strik. Antennestrikjes kun je ook kant-en-klaar aanschaffen. Extra leuk: bevestig een bloem aan de strik voor een romantische uitstraling.

Heb je een vraag over het huren van een trouwauto bij 123Trouwauto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ford Mustang trouwauto's

Verras je gasten met de Ford Mustang trouwauto

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan kan een fantastische trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Op de mooiste dag van jullie leven moet alles tot in de puntjes perfect zijn geregeld. Jullie outfits zijn een belangrijk ding, de trouwlocatie moet bij jullie passen en de gasten maken het feest helemaal af. Maar een mooie trouwauto maakt de dag nóg mooier dan hij al is.

Misschien denk je erover jullie eigen auto netjes te poetsen of wie weet heeft een familielid of vriend een leuke auto die je wilt gebruiken. Maar waarom niet een mooie auto huren voor jullie dag? Je kunt uit talloze auto’s kiezen om in rond te rijden op de dag van jullie leven; van klassiek tot modern. Sommige stellen kiezen ervoor om een oldtimer te huren, maar ook een stoere cabriolet, bijvoorbeeld de Ford Mustang, huren is een goede optie.

Verder lezen ›
Rolls Royce Limousine trouwauto-1

Luxe trouwauto huren voor je bruiloft? Drie interessante voorbeelden

Jullie trouwdag moet natuurlijk de allermooiste dag van jullie leven worden. De locatie is besproken, de ringen zijn gekocht en de jurk is perfect. Maar een mooie trouwauto kan natuurlijk niet ontbreken. Op deze bijzondere dag willen jullie een bijzonder vervoermiddel. Je eigen auto is vast niet zo bijzonder als de drie trouwauto’s in dit artikel.

Verder lezen ›
A Ford trouwauto

Trouwvervoer regelen voor je bruiloft? Zo doe je dat!

Een bruiloft brengt veel geregel met zich mee. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de organisatie van de mooiste dag van je leven. Vergeet daarbij niet om op tijd het trouwvervoer te regelen. Het zou teleurstellend zijn als je droomauto op de grote dag niet beschikbaar is. Heb je geen idee waar je moet beginnen met het regelen van het trouwvervoer? Met dit artikel helpen wij je op weg.

Verder lezen ›
Trouwen in de lente

Het organiseren van een bruiloft in de lente; 5 belangrijke zaken

Het belangrijkste om over na te denken wanneer je je trouwerij gaat plannen is: “wanneer zullen we trouwen?” Kies je voor een winterbruiloft in december, een zomerbruiloft in augustus of ga je voor een lentebruiloft? Alles kan! Voor elk seizoen zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Dit artikel zoemt in op een lentebruiloft. Wat zijn belangrijkste zaken om extra over na te denken? Je leest het in dit blog.

Verder lezen ›

Waarom een trouwauto huren voor je bruiloft?

Aan alles hebben jullie gedacht. Van de locatie tot de ringen en van de aankleding tot de catering, maar weet je ook al hoe je van a naar b komt op de mooiste dag van je leven? Het regelen van het trouwvervoer staat misschien niet bovenaan jullie to-do-lijst, maar is niet geheel onbelangrijk. Je wilt straks toch niet uit je eigen alledaagse auto stappen?

Verder lezen ›

Dit mag niet ontbreken bij een winterse bruiloft!

De meeste mensen trouwen in het voorjaar of in de zomer. En dat is niet zo gek als je denkt aan de weersomstandigheden en de langere dagen. Trouwen in de winter heeft echter ook zijn charmes. Denk aan winterse gezelligheid, sfeervolle lichtjes en met een beetje geluk zelfs sneeuw. Ook fijn: trouwen in de winter is vaak een stuk goedkoper. Gaan jullie voor een winterse bruiloft? Dan mogen de volgende zaken zeker niet ontbreken!

Verder lezen ›
Engelse witte dubbeldekker

Het vervoeren van daggasten op je bruiloft, dat doe je zo!

Het moet een dag worden om nooit te vergeten en daarom laten jullie niets aan het toeval over. Het vervoer op de dag zelf is één van de meer praktische zaken om over na te denken. Niet alleen de perfecte trouwauto, maar ook het vervoer van de daggasten verdient aandacht. Waar moet je rekening mee houden en hoe kies je passend vervoer?

Verder lezen ›
Excalibur cabriolet wit trouwauto

De 3 populairste witte trouwauto’s op een rijtje

Iedereen plant zijn/haar trouwdag op zijn eigen manier. De één wenst een sprookje met alles erop en eraan: een droomjurk, romantische locatie, diner met alle gasten en een knalfeest tot in de late uurtjes.

De ander vindt een tripje naar het gemeentehuis met zijn tweeën al meer dan genoeg. Niet teveel poespas, gewoon romantisch samen met elkaar. Maar wat voor soort bruiloft jij ook wenst, een mooie auto hoort erbij om van A naar B te komen op deze dag.

Inspiratie opdoen? Wij zetten de 3 populairste witte trouwauto’s voor je op een rij. Kruip jij zelf achter het stuur van een van deze gave auto’s of laten jullie je liever rondrijden door een chauffeur?

Verder lezen ›
Rolls Royce trouwauto

Een Rolls Royce huren als trouwauto; alle ins en outs

Je trouwdag is een dag waar je lang en gelukkig op terug wilt kijken. Niet voor niets eindigen liefdesverhalen en sprookjes met de zin ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’. Dan is het mooi als je met veel liefde kunt terug kijken op de mooiste dag in jullie leven.

Deze dag moet jullie als bruidspaar geen zorgen geven of je op tijd bent op de locaties waar jullie het ja-woord geven en waar jullie met alle familie en vrienden feest vieren. Het vervoer moet goed geregeld zijn. Als jullie trouwen in een Rolls Royce, met chauffeur, is dat een zorg minder. Alle ins en outs van deze prachtige klassieker zijn stijlvol!

Verder lezen ›