Op deze pagina lees je alle leuke en enthousiaste reacties, die we van de vele bruidsparen hebben gekregen. Het geeft je alvast een indruk van de geweldige rol die zo’n exclusieve trouwauto tijdens ‘de grote dag’ kan spelen.

Laat jouw ervaring achter →

Onze bruidsparen geven ons het cijfer 9,8 op basis van 344 recensies.

"12-09-19 – Maassluis"

Karel is een echte gastheer en leuk om als chauffeur te hebben. Hij denkt aan elk detail. Mede dankzij hem een onvergetelijke dag gehad met een hele mooie auto!

Marc & Esmee
Vijf sterren

"30-08-2019 – Barendrecht"

Beste Karel,

Hartstikke bedankt voor het meedenken met de planning en het soepele onderlinge contact. Bij de eerste kennismaking met de auto kregen we al meteen een positief gevoel! Verder willen we graag chauffeur Willem bedanken voor de leuke dag en de behulpzaamheid. Het was ondanks de file en omleiding een erg fijne en gezellige rit in de Excalibur!! Zeer zeker aan te raden en veel succes verder met 123Trouwauto! Groetjes,

Andy & Juliska
Vijf sterren

"07-09-2019 – Zoetermeer"

Op 7 september jl. hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Karel. Karel heeft ervoor gezorgd dat we mooie foto s konden maken met de Rolls Royce. Ook maakten wij met deze auto een mooie entree bij onze trouwlocatie.

Thomas en Eveline
Vijf sterren

"06-09-2019 – Leiden"

Op 6 september 2019 zijn wij getrouwd en mede door 123Trouwauto met als charmante chauffeur Jan hebben wij een topdag beleefd. Hij hielp ons waar het nodig was en we hadden leuke spontane gesprekken tijdens de autoritjes.
Bedankt Jan!
Wij raden ieder toekomstig bruidspaar aan om hier de auto te huren.

Marcel Scheffers en Léonie van den Hoogen
Vijf sterren

"30-08-2019 – Brielle"

Wij hebben een gezellige dag gehad met onze chauffeur Jan. Hij heeft ons rond gereden in de A-Ford. Heeft nuttige tips gegeven over het in- en uitstappen (Gaat natuurlijk niet zo makkelijk met een trouwjurk 😉). Wij zijn getrouwd in Brielle en chauffeur Jan kende deze streek nog niet, dus vond het ook een leuke rit. Wat zo leuk was, was dat Jan ook mentos bij zich had. Die smaakten heerlijk na een uurtje foto’s schieten. Al met al een topdag met de goede service van 123Trouwauto.

Hans en Irma Bouwer
Vijf sterren

"15-08-2019 – Rijswijk"

Beste Karel,
Ontzettend bedankt voor een hele mooie ervaring! We hebben heel erg genoten van de dag en van de mooie auto waarmee we rondgereden zijn. Je hebt de verwachtingen helemaal waargemaakt en we vonden het heel fijn dat je ook oog had voor andere details. Zoals het netjes doen van de stropdas en het niet vergeten van het boeket naar de fotoshoot. De gasten hadden eigenlijk allemaal dezelfde reactie: Wat een prachtige, netjes onderhouden auto en wat een leuke chauffeur. En daar sluiten wij ons volledig bij aan! Nogmaals, ontzettend bedankt!

Robbert en Anouk
Vijf sterren

"22-06-2019 – Rotterdam"

Beste Jan,

Wat was het fijn om in de prachtige A-Ford door jou rondgereden te worden door de hectiek van Rotterdam op onze trouwdag. De gezellige babbeltjes, die er voor zorgden dat we konden ontspannen, het sluipen door de drukte van het centrum om zodoende niet al te veel achter te gaan lopen. En natuurlijk het crisis management toen de jongste telg in de hondenpoep stapte… Hulde! Leuk om iemand met zoveel plezier zijn werk (hobby?) uit te zien voeren.

De auto is uitstekend onderhouden en we hebben er echt de blits mee gemaakt! Vooral onze zoons (6 en 9 jaar) vonden het prachtig om eens in zo’n oude auto te mogen rijden, en te mogen claxonneren. Voor ons maakte dit het plaatje helemaal af!

Vanaf het eerste contact zijn wij heel tevreden over de duidelijke communicatie van jullie bedrijf.

Heel erg bedankt voor jullie aandeel in onze prachtige dag!

Evelien & Rolf
Vijf sterren

"17-05-2019 – Haarlem"

Tijdens onze trouwdag werden we gereden in de prachtige Ford Mustang Classic. Onze gasten vonden de auto erg mooi, maar vooral heel gaaf. We hebben veel complimenten gekregen over zowel de auto als de chauffeur. Jan heeft ons in alle rust geholpen met in- en uitstappen. Heel erg bedankt voor deze unieke ervaring!!

Armand en Saskia
Vijf sterren

"29-05-2019 – Den Haag"

Op 29-05-2019 was onze grote dag, na een showroom bezoek direct verliefd op de A Ford.
Deze schitterende auto maakte onze trouwdag compleet, hij blonk heel mooi in de zon en maakte het plaatje compleet.
Chauffeur Jan willen wij graag bedanken, met zijn vriendelijkheid en helpende hand heeft hij ons tips gegeven en meegedacht tijdens onze mooie dag.
123Trouwauto bedankt voor alles, jullie zijn zeker aan te raden!

Michel en Mandy
Vijf sterren

"14-06-2019 – Bergambacht"

Wat was het een heerlijke dag. Jan was onze chauffeur en wat een fijne man! Onze reddende engel! We hadden wat tijd over, dus zei hij: “we gaan gewoon even een lekker plekje zoeken in de zon, waar we nog even kunnen zitten om wat te eten, zodat jullie nog een beetje kunnen genieten van de rust.”

Hele fijne ervaring!!

Nancy & Marloes
Vijf sterren