Op deze pagina lees je alle leuke en enthousiaste reacties, die we van de vele bruidsparen hebben gekregen. Het geeft je alvast een indruk van de geweldige rol die zo’n exclusieve trouwauto tijdens ‘de grote dag’ kan spelen.

Laat jouw ervaring achter →

Onze bruidsparen geven ons het cijfer 9,8 op basis van 413 recensies.

"26-05-23 – Oudenbosch"

Onze trouwdag werd nog mooier door het vervoer in de mooie Excalibur van 123Trouwauto. Een prachtige auto! En een goede chauffeur (Jan) die ook meedacht en meehielp. Heel erg bedankt, mede door jullie werd onze dag een topdag!

Johan en Marijke Albers
Vijf sterren

"12-05-2023 – Delft"

SUPER SERVICE! Super beautiful car, super super suuuuuuuper all out service, and super fun and kind person (Karel). I will recommend this service to all of my friends.

Raden & Evelyna
Vijf sterren

"29-04-2023 – Raamsdonk"

Voor onze grote dag mochten wij meerijden in de Rolls Royce Sports Limousine. Hiervoor zijn wij eerst in de showroom geweest waarbij we rustig onze keuze konden maken en waar we samen met Karel een schema voor de trouwdag hebben kunnen maken, dit was echt heel handig. Hij gaf ook doorlopend goeie tips zoals een pauze houden en begeleidde ons goed tijdens onze trouwdag. Hij was ook ruim op tijd; mede dankzij 123Trouwauto is onze dag vlekkeloos verlopen!

Bart en Sanne Oerlemans
Vijf sterren

"21-04-2023 – Assen"

Een top bedrijf dat alle gemaakte afspraken keurig na is gekomen! Ze hebben ons de mooiste dag van ons leven bezorgd!

Daniël en Yvonne
Vijf sterren

"04-03-2023 – Leiden"

Vriendelijke, leuke chauffeur en super mooie auto. Goede communicatie😊

Rijsbergen
Vijf sterren

"30-09-2022 – Rotterdam"

123Trouwauto heeft een showroom vol mooie trouwauto’s. De Rolls Royce limo was onze keuze geworden. Karel was op onze trouwdag de chauffeur, hij was super behulpzaam en dacht goed mee. De trouwauto was echt super!

Erik en Anouk van den Bogerd
Vijf sterren

"30-09-2022 – Maassluis"

Alles was tot in puntjes verzorgd en Jan toonde zich naast chauffeur ook een ware gastheer. De wagen was erg mooi. Ook de tips die Karel nog aan ons had gegeven toen we de auto gingen reserveren waren nuttig en waardevol. Een aanrader om je trouwvervoer door hem te laten regelen.

Eric en Monique Willekes
Vijf sterren

"01-07-2022 – Stellendam"

Wij waren op de trouwbeurs in Rotterdam waar we kennis maakten met Karel. Ik had op internet al de Rolls-Royce Sportslimo gezien 😍. We hebben een zoon en een dochter dus we zochten een ruime mooie klassieke auto. De showroom met auto’s maakte een nette indruk. Karel dacht goed mee met de dagplanning. Zelfs de bruiloft een jaar uitstellen was geen probleem.
Op onze trouwdag was Karel behulpzaam bij de fotoshoot en gaf ons tips voor het in en uitstappen en de ceremonie. Drukte van het verkeer werd goed in de gaten gehouden ivm Concert at Sea. We hadden zelfs een backup plan en dat was prima te overleggen. Met de kinderen ging hij leuk om. Gewoon een man die verstand heeft van zaken, maar ook gewoon makkelijk in de omgang. Zo leuk dat onderweg mensen vroegen of ze foto’s mochten maken. Zelf mensen op hun racefiets met de telefoon in hun hand ff snel een shot.
We hebben een mooie dag gehad. Wij zouden het morgen zo weer overdoen!

Dennis en Daniëlle Nieuwstraten
Vijf sterren

"12-08-2022 – Simonshaven"

Super bedankt voor de goede zorgen en fijne dag. Willem is een geweldige chauffeur en de Excalibur is werkelijk een prachtige auto.

Stefan en Joyce Kentie
Vijf sterren

"01-07-2022 – Leidschendam"

Wij hadden gekozen voor de wit met blauwe Excalibur. Bij het bezoek aan de showroom hebben wij een gezellig gesprek met Karel gehad. Hij dacht goed mee over de inzet van de auto.
Tijdens de trouwdag hadden wij een erg aardige en behulpzame chauffeur Willem. Hij hielp bijvoorbeeld mijn vrouw met instappen, dat door een lange sleep best even lastig leek, maar door de goede hulp van Willem ging dit al snel erg makkelijk. Na afloop hebben wij alleen maar leuke reacties gehad over de auto en de alleraardigste chauffeur. Willem en de auto gaven de dag net dát beetje extra om het helemaal perfect te maken. Zeker een aanrader.

Dennis en Yvonne
Vijf sterren