Op deze pagina lees je alle leuke en enthousiaste reacties, die we van de vele bruidsparen hebben gekregen. Het geeft je alvast een indruk van de geweldige rol die zo’n exclusieve trouwauto tijdens ‘de grote dag’ kan spelen.

Laat jouw ervaring achter →

Onze bruidsparen geven ons het cijfer 9,8 op basis van 440 recensies.

"03-05-2024 – Poortugaal"

Wat een heerlijke dag hebben wij gehad en wat een service van 123Trouwauto. Karel is naast een fantastische chauffeur ook een top gastheer die er alles aan heeft gedaan om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Top!

Milada en Martin
Vijf sterren

"10-04-2024 – Mariënwaerdt"

Wij hebben een prachtige en goed verzorgde dag gehad met onze chauffeur (Karel) en mooie Rolls Royce ( bouwjaar 1935) van 123Trouwauto.
Bedankt voor deze mooie onvergetelijke dag.

Bert en Willeke
Vijf sterren

"05-04-2024 – Renswoude"

Karel, super bedankt voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke en mooie dag! Bij jullie is de service inclusief extra’s! Echt super geholpen ook bij de voorbereidingen!!! Top, dank je wel nogmaals!

Tinus&Alie
Vijf sterren

"25-01-2024 – Dordrecht"

Karel was een Geweldige chauffeur. Heel kalm, vriendelijk en dacht met ons mee!
Wat een prachtige auto de A-Ford. Paste echt bij onze style!

John & Nadine
Vijf sterren

"24-01-2024 – Rijswijk"

Beste Karel,
Wat zijn wij blij dat we met jouw in contact zijn gekomen. Alles wat we besproken hadden is voor 100% uitgekomen. Je hebt ons super goed begeleid samen met onze fotograaf.
Je bent echt een top chauffeur voor ons geweest en hebt ons echt de dag van ons leven gegeven met de fantastische Excalibur Sedan. Ik vond het fantastisch dat ik als bruidegom een stukje mocht rijden. Deze kans pakt niemand meer van ons af en dit heeft echt op iedereen en vooral op ons heel veel indruk gemaakt over wie jij bent en hoe jij bent. Deze dag is voorbij gevlogen maar denken echt aan alles terug met veel liefde en vooral veel plezier.
Beste Karel nogmaals heel hartelijk dank voor alles, je bent echt fantastisch.
WIJ GAAN JE ZEKER AANRADEN BIJ ONZE VRIENDEN EN KENNISSEN!

Patrick en Tessa van der Heijden
Vijf sterren

"27-10-2023 – Bergen op Zoom"

Onze chauffeur Karel heeft ons de hele dag top begeleid en was op alles voorbereid. Niet alleen met de auto, maar ook voor het bruidspaar toen de corsage niet goed zat en hij daar extra speldjes voor bij zich had. Ook helpen bij het maken van de foto’s was geen probleem. De Excaliber is een fantastische mooie auto met een heerlijk geluid tijdens het rijden. Overal netjes op tijd en fijne communicatie. Zeker aan te raden voor stellen die op zoek zijn naar een betrouwbare en fijne service. Een mooie auto helpt zeker voor je perfecte dag.

Anne Driehuijs-Koolhaas
Vijf sterren

"22-09-23 – Hellevoetsluis"

Beste Karel (sr.),
Wat hebben wij een prachtige dag gehad! Een grote bijdrage hieraan was natuurlijk de waanzinnige trouwauto. De Excalibur Sedan en u als chauffeur erbij. Een bijzondere maar ook heel prettige ervaring. De hele dag was een feestje. We kijken er met veel plezier op terug! We genieten nu enorm na met een voorproefje van de foto’s die we hebben gekregen.
Bedankt voor alles!

Jeffrey & Lonneke
Vijf sterren

"02-09-2023 – Hoek van Holland"

We hebben een geweldige dag gehad!
Groetjes,

Peter en Christel
Vijf sterren

"29-09-23 – Haren"

Geweldige dag gehad met een schitterende trouwauto en superchauffeur Michel! Het contact met 123Trouwauto verliep heel fijn! Al met al, zeker een aanrader!

Roy en Renske Roelofs
Vijf sterren

"06-10-2023 – Poortugaal"

De 5 sterren voor 123Trouwauto is niet genoeg, deze mogen alleen al toegeschreven worden aan Karel, zowel Jr. als Sr. De ontvangst bij de garage, de informatie (en het enthousiasme!) over de auto’s is geweldig. Er wordt meegedacht over welke auto, maar ook over de trouwdag zelf. Prijs en kwaliteit zijn al prima, maar de persoonlijke touch vonden wij heel fijn. Wij zijn in de grijs metallic Excalibur getrouwd, wat écht een showstopper is, met als chauffeur Karel Sr, die een gentleman ten top is voor de bruid en een baken van informatie voor de bruidegom (hoe krijg je de bruid in een wolk van een jurk met een lange sleep charmant uit de auto??). Kortom, top ervaring gehad met 123Trouwauto die wij iedereen zouden aanraden!

Danny en Liana Moerkerken
Vijf sterren