Op deze pagina lees je alle leuke en enthousiaste reacties, die we van de vele bruidsparen hebben gekregen. Het geeft je alvast een indruk van de geweldige rol die zo’n exclusieve trouwauto tijdens ‘de grote dag’ kan spelen.

Laat jouw ervaring achter →

Onze bruidsparen geven ons het cijfer 9,8 op basis van 347 recensies.

"20-09-19 – Rotterdam"

Wij trouwden op vrijdag 20 september 2019. Wij hadden de A-Ford die werd gereden door Jan. Wat een geweldige behulpzame man die aan werkelijk alles dacht. Zo had hij wat te drinken bij zich voor de dorstige momenten en omdat wij met onze kinderen waren, legde hij heel veel uit over de auto. De kids mochten op de toeter drukken. En hij zorgde zelfs voor snoepjes. Wat een lieve man die met passie zijn werk deed. Ik zou dan ook iedereen willen aanraden hun auto te huren bij 123Trouwauto.

Vriendelijke groet,

Familie Buijs
Vijf sterren

"19-09-2019 – Rotterdam"

Wat is dit een goede zaak om je trouwauto te laten regelen! Correct, betrouwbaar, meer dan op tijd en niks is te gek.
We hebben bovendien ontzettend gelachen met Karel zelf tijdens de trouwfoto’s maken hetgeen alleen maar ten goede kan komen van de reportage. Niet verder kijken, maar je trouwauto hier regelen. We hadden een topauto bij hem in de zaak uitgekozen en hebben heel de de dag een heel goede chauffeur tot onze beschikking gehad. Blije klanten! Veel dank aan jou Karel!

Hartelijke groet,

Ingrid en Roland
Vijf sterren

"18-09-2019 – Voorschoten"

Wij kwamen met Karel in contact via 123Trouwauto. We werden uitgenodigd om langs te komen en hebben een ontzettend fijn gesprek gehad.
Wij hebben persoonlijk geen affiniteit met auto’s, maar besloten om voor dit bedrijf te gaan door de voortreffelijke service. Gisteren zijn wij getrouwd. De chauffeur, genaamd Willem, was keurig op tijd en maakte alvast kennis met wat familieleden. Ook het contact tussen Willem en onze fotograaf was aangenaam, op sommige momenten met de grootste lol. Willem, een gepensioneerde man, vertelde ons voor 123Trouwauto voor zijn plezier af en toe wat ritten te rijden en dat hebben we gemerkt. Echt een topchauffeur en beter hadden wij het niet kunnen treffen!

Julian van der Wulp en Marlieke de Beun-van der Wulp
Vijf sterren

"12-09-19 – Maassluis"

Karel is een echte gastheer en leuk om als chauffeur te hebben. Hij denkt aan elk detail. Mede dankzij hem een onvergetelijke dag gehad met een hele mooie auto!

Marc & Esmee
Vijf sterren

"30-08-2019 – Barendrecht"

Beste Karel,

Hartstikke bedankt voor het meedenken met de planning en het soepele onderlinge contact. Bij de eerste kennismaking met de auto kregen we al meteen een positief gevoel! Verder willen we graag chauffeur Willem bedanken voor de leuke dag en de behulpzaamheid. Het was ondanks de file en omleiding een erg fijne en gezellige rit in de Excalibur!! Zeer zeker aan te raden en veel succes verder met 123Trouwauto! Groetjes,

Andy & Juliska
Vijf sterren

"07-09-2019 – Zoetermeer"

Op 7 september jl. hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Karel. Karel heeft ervoor gezorgd dat we mooie foto s konden maken met de Rolls Royce. Ook maakten wij met deze auto een mooie entree bij onze trouwlocatie.

Thomas en Eveline
Vijf sterren

"06-09-2019 – Leiden"

Op 6 september 2019 zijn wij getrouwd en mede door 123Trouwauto met als charmante chauffeur Jan hebben wij een topdag beleefd. Hij hielp ons waar het nodig was en we hadden leuke spontane gesprekken tijdens de autoritjes.
Bedankt Jan!
Wij raden ieder toekomstig bruidspaar aan om hier de auto te huren.

Marcel Scheffers en Léonie van den Hoogen
Vijf sterren

"30-08-2019 – Brielle"

Wij hebben een gezellige dag gehad met onze chauffeur Jan. Hij heeft ons rond gereden in de A-Ford. Heeft nuttige tips gegeven over het in- en uitstappen (Gaat natuurlijk niet zo makkelijk met een trouwjurk 😉). Wij zijn getrouwd in Brielle en chauffeur Jan kende deze streek nog niet, dus vond het ook een leuke rit. Wat zo leuk was, was dat Jan ook mentos bij zich had. Die smaakten heerlijk na een uurtje foto’s schieten. Al met al een topdag met de goede service van 123Trouwauto.

Hans en Irma Bouwer
Vijf sterren

"15-08-2019 – Rijswijk"

Beste Karel,
Ontzettend bedankt voor een hele mooie ervaring! We hebben heel erg genoten van de dag en van de mooie auto waarmee we rondgereden zijn. Je hebt de verwachtingen helemaal waargemaakt en we vonden het heel fijn dat je ook oog had voor andere details. Zoals het netjes doen van de stropdas en het niet vergeten van het boeket naar de fotoshoot. De gasten hadden eigenlijk allemaal dezelfde reactie: Wat een prachtige, netjes onderhouden auto en wat een leuke chauffeur. En daar sluiten wij ons volledig bij aan! Nogmaals, ontzettend bedankt!

Robbert en Anouk
Vijf sterren

"22-06-2019 – Rotterdam"

Beste Jan,

Wat was het fijn om op onze trouwdag in de prachtige A-Ford door jou rondgereden te worden door de hectiek van Rotterdam. De gezellige babbeltjes, die er voor zorgden dat we konden ontspannen, het sluipen door de drukte van het centrum om zodoende niet al te veel achter te gaan lopen. En natuurlijk het crisis management toen de jongste telg in de hondenpoep stapte… Hulde! Leuk om iemand met zoveel plezier zijn werk (hobby?) uit te zien voeren.                               De auto is uitstekend onderhouden en we hebben er echt de blits mee gemaakt! Vooral onze zoons (6 en 9 jaar) vonden het prachtig om eens in zo’n oude auto mee te mogen rijden en te mogen claxonneren. Voor ons maakte dit het plaatje helemaal af. Vanaf het eerste contact zijn wij heel tevreden over de duidelijke communicatie van jullie bedrijf. Heel erg bedankt voor jullie aandeel in onze prachtige dag!

Evelien & Rolf
Vijf sterren