Op deze pagina lees je alle leuke en enthousiaste reacties, die we van de vele bruidsparen hebben gekregen. Het geeft je alvast een indruk van de geweldige rol die zo’n exclusieve trouwauto tijdens ‘de grote dag’ kan spelen.

Laat jouw ervaring achter →

Onze bruidsparen geven ons het cijfer 9,8 op basis van 352 recensies.

"02-07-2020 – Ridderkerk"

Ha Karel, hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt, het was allemaal super voor elkaar. Hier nog een leuke foto.

Leendert en Laura
Vijf sterren

"26-06-2020 – Berkel en Roderijs"

Wat een onvergetelijke dag hebben we gehad met de Rolls Royce van 123Trouwauto. Bedankt voor deze mooie en unieke ervaring.

George en Yvette
Vijf sterren

"22-02-2020 – Halle (België)"

Wat een geweldige mensen om mee samen te werken. Van onze eerste ontmoeting tot de dag van ons huwelijk. Alle afspraken vooraf verliepen vlotjes en niets was te veel.
De dag zelf was de chauffeur meer dan op tijd, checkte met de bruidegom of alles mee was, identiteit, bruidsboeket, noem maar op, zodat hij zeker niets vergeet.
Jan had zelfs pepermuntjes mee, zo lekker!!!
Jan is een heel attente man, zo bezorgd en vriendelijk, zo gedienstig. Aan alles wordt gedacht. De manier waarop de bruid in de auto moet stappen, zodat alles gemakkelijk verloopt met het trouwkleed. Hoe de bruid het best uitstapt. Het is gewoon zalig en een rustgevend gevoel om met zulke mensen samen te werken.
Ervaring in een huwelijk heb je meestal niet als koppel, maar zij wel en dat merk je. Ze stellen je gerust.
De auto die we dan ook hadden, is een uniek pronkstuk. Je kan niet voorbij rijden zonder gezien te worden.
Een aanrader deze een firma, zeker doen, menselijke taal, correct en vlotte samenwerking. Dat is toch hetgeen dat iedereen op zijn huwelijksdag wenst?
Nog veel succes mannen met jullie zaak, jullie doen het goed!!!

Vanessa & Jurgen
Vijf sterren

"06-02-2020 – Vlaardingen"

Het was een fantastische dag, waarbij de chauffeur (Karel) van 123Trouwauto ons met veel dingen heeft geholpen. Het was een hele gave auto om in te rijden en we hebben erg genoten van de ritten van en naar de locaties. Hartelijk bedankt voor alle inzet en gezelligheid!

Jan-Willem & Susanna
Vijf sterren

"20-12-2019 – Spijkenisse"

Mede door het geduld van onze chauffeur en de schitterende Excalibur hebben we tussen de buien door toch nog een hele mooie fotoreportage kunnen maken en een schitterende entree bij de Molen Nooit Gedacht in Spijkenisse. Het maakte deze toch al speciale dag toch nog wat mooier.
Kan er veel over vertellen maar we houden het kort. Enorm bedankt voor de goede zorg, schitterende auto en, niet te vergeten, de uiterst bekwame chauffeur. Wat ons betreft 10 sterren.

Iliana / Franc
Vijf sterren

"20-09-19 – Rotterdam"

Wij trouwden op vrijdag 20 september 2019. Wij hadden de A-Ford die werd gereden door Jan. Wat een geweldige behulpzame man die aan werkelijk alles dacht. Zo had hij wat te drinken bij zich voor de dorstige momenten en omdat wij met onze kinderen waren, legde hij heel veel uit over de auto. De kids mochten op de toeter drukken. En hij zorgde zelfs voor snoepjes. Wat een lieve man die met passie zijn werk deed. Ik zou dan ook iedereen willen aanraden hun auto te huren bij 123Trouwauto.

Vriendelijke groet,

Familie Buijs
Vijf sterren

"19-09-2019 – Rotterdam"

Wat is dit een goede zaak om je trouwauto te laten regelen! Correct, betrouwbaar, meer dan op tijd en niks is te gek.
We hebben bovendien ontzettend gelachen met Karel zelf tijdens de trouwfoto’s maken hetgeen alleen maar ten goede kan komen van de reportage. Niet verder kijken, maar je trouwauto hier regelen. We hadden een topauto bij hem in de zaak uitgekozen en hebben heel de de dag een heel goede chauffeur tot onze beschikking gehad. Blije klanten! Veel dank aan jou Karel!

Hartelijke groet,

Ingrid en Roland
Vijf sterren

"18-09-2019 – Voorschoten"

Wij kwamen met Karel in contact via 123Trouwauto. We werden uitgenodigd om langs te komen en hebben een ontzettend fijn gesprek gehad.
Wij hebben persoonlijk geen affiniteit met auto’s, maar besloten om voor dit bedrijf te gaan door de voortreffelijke service. Gisteren zijn wij getrouwd. De chauffeur, genaamd Willem, was keurig op tijd en maakte alvast kennis met wat familieleden. Ook het contact tussen Willem en onze fotograaf was aangenaam, op sommige momenten met de grootste lol. Willem, een gepensioneerde man, vertelde ons voor 123Trouwauto voor zijn plezier af en toe wat ritten te rijden en dat hebben we gemerkt. Echt een topchauffeur en beter hadden wij het niet kunnen treffen!

Julian van der Wulp en Marlieke de Beun-van der Wulp
Vijf sterren

"14-09-2019 – Zoetermeer"

123Trouwauto hebben wij via google gevonden. Wij hebben een afspraak gemaakt en zijn naar Maasdijk gereden. Hier werden wij welkom geheten door Karel. We zagen een garage vol met mooie en netjes onderhouden auto’s. Karel vroeg ons of we al een idee hadden wat voor soort auto we wilden hebben en eigenlijk stonden er 2 auto’s die aan onze eisen voldeden. Een hele mooi A-Ford en een hele chique Rolls Royce. We mochten bij allebei de auto’s rustig kijken, we mochten erin zitten en Karel maakte gelijk foto’s van ons bij de auto’s zodat we konden zien hoe het zou staan. Hierna zijn we rustig met een bakje koffie/thee gaan zitten en hebben we met z’n 3’en wat zitten kletsen over van alles. Over ons liefdesverhaal, over onze verloving en over de locatie waar we willen trouwen. Vervolgens zijn we alle praktische gegevens op papier gaan zetten. Karel vroeg ons hierbij of we al een tijdslijn hadden voor de dag en nu kwam deze redelijk overeen met wat hij zelf aan het schrijven was. Hij gaf ons nog wat tips om in de tijdslijn nog een extra rustmoment te plannen en dat hebben we ook gedaan. We gingen met een heel fijn gevoel weg, maar hadden nog niet direct besloten, dit ook omdat de bruid eigenlijk niet mocht weten welke auto er werd gekozen. Hierna nog mailcontact gehad met Karel en de keuze gemaakt voor de auto. Op de trouwdag zelf kwam Karel zelf aangereden, helemaal netjes in pak en netjes op tijd. Hij kwam nog even kennis maken met mijn ouders/getuigen/ceremoniemeester van mijn kant en daarna gaf hij alvast wat tips hoe ik moest instappen/uitstappen. Onderweg zijn we met de trouwauto de bloemen gaan halen. Onderweg veel bekijks van alle mensen die we tegenkwamen. Daarna zijn we rustig doorgereden om de bruid op te halen. Vlak voordat we bij de bruid stonden, hebben we nog even stil gestaan en belde Karel met de ceremoniemeester, om te kijken of de bruid er klaar voor was. Ook stelde hij mij nog even gerust, hebben we nog één keer alles doorgenomen. Na de first look en corsages uitdelen zijn we met z’n 3’en naar de fotolocatie gereden, onderweg hebben we nog wat selfies gemaakt en gezellig met Karel zitten kletsen. Bij de fotolocatie moesten we nog even wat manoeuvres maken om de auto op de juiste plek te krijgen, maar Karel reed geweldig met deze bijzondere auto. Iedereen, van de bloemist, tot omstanders, tot alle gasten die de auto hebben gezien, vonden de auto geweldig, heel mooi en chique. Karel bedankt voor alles, de manier van geruststellen, de stuurmanskunsten en de gezelligheid.

Robert en Manon
Vijf sterren

"12-09-19 – Maassluis"

Karel is een echte gastheer en leuk om als chauffeur te hebben. Hij denkt aan elk detail. Mede dankzij hem een onvergetelijke dag gehad met een hele mooie auto!

Marc & Esmee
Vijf sterren