Ford Mustang trouwauto

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder het trouwvervoer. Bij 123 Trouwauto kun je een bijzondere trouwauto huren die de mooiste dag van jouw leven net wat specialer kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ford Mustang Cabriolet? Een lust voor het oog en een trouwauto waarmee je een bijzondere entree maakt!

Onze drie classic Mustangs zijn voorzien van stuurbekrachtiging en automatische versnellingsbak. Er is plek voor vier personen. De trouwauto zelf rijden is daarom mogelijk, maar de Mustangs zijn ook met chauffeur te huur! Trouwen jullie op een heerlijk warme dag, dan kan het cabriodak gewoon open. Natuurlijk is het dak ook te sluiten als jullie dit willen. Wil je de trouwauto huren en vraag je vandaag nog een offerte aan, of wil je de trouwauto het liefst eerst in het echt bekijken? We maken graag een afspraak in onze showroom in Maasdijk om de Ford Mustang trouwauto’s te laten zien en om jullie planning door te spreken!

De Ford Mustang trouwauto rijden

Onze drie oldtimers zijn uit 1964, 1965 en 1966. De Mustangs zijn alle drie wit en hebben een crème wit cabriodak. De kleuren van de interieurs zijn echter totaal verschillend; welke uitvoering heeft jullie voorkeur? Bekijk hieronder de drie modellen voor meer informatie per model.