Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang trouwauto

Je wilt een Ford Mustang trouwauto huren? Bij 123Trouwauto is dat zeker mogelijk. In zo’n moderne trouwauto beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag. Jullie noemen jezelf een stoer stel? Jullie houden van actie en snelheid? Dan zit je met de Ford Mustang helemaal goed. Deze auto heeft klasse, uitstraling en laat zeker van zich horen. Je kunt zelf bepalen of je het dak open of dicht wilt. Ga je voor de Ford Mustang Classic, de nieuwe Ford Mustang Cabriolet of de Ford Mustang GT Cabriolet?

Huren van trouwauto Ford Mustang

Het gaat de Ford Mustang trouwauto worden? Je kunt via onze website direct een offerte aanvragen. Deze blikvanger gaat het ook supergoed doen op jullie trouwfoto’s. Hij is gebouwd in het eerste productiejaar van de Mustang in California. De auto is gelakt in Ford Performance White. De cabriokap is elektrisch te bedienen. Je kunt deze compleet gerestaureerde trouwauto met of zonder chauffeur huren. Nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

De Ford Mustang trouwauto huren

De trouwauto Ford Mustang Cabriolet heeft een extra snelle motor. Het geluid is fascinerend. Trouwen jullie op een heerlijk warme dag, dan kan het dak gewoon open. Natuurlijk is het dak ook te sluiten als jullie dit willen. Deze auto kun je alleen reserveren met chauffeur erbij. Wil je heel graag zelf rijden naar de trouwlocatie, dan kunnen we dat wel even met elkaar overleggen. Vraag je vandaag nog een offerte aan? Wil je de auto het liefst eerst bekijken in onze showroom? We nodigen je uit om langs te komen in Maasdijk. We zijn 6 dagen per week geopend.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl