Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang Cabriolet 1965

Kleur: Wimbledon White

De laatste aanwinst van 123Trouwauto is deze witte Ford Mustang Cabriolet uit 1965. Deze Ford Mustang trouwauto is op 16 februari 1965 in San Jose California gebouwd. Deze populaire trouwauto is geheel gerestaureerd en is daarbij onder andere voorzien van een compleet nieuw interieur!

Wil je deze Ford Mustang huren voor je huwelijk en wil je weten of deze oldtimer trouwauto nog beschikbaar is op jullie trouwdag, vraag hier naar de mogelijkheden:

Ga je trouwen? Huur deze ‘wimbledon white’ witte Mustang Cabriolet met uniek Rosegold Pony interieur (‘Emberglo / Parchment’) en crèmewit cabriodak bij 123Trouwauto!

Foto’s

Wil je weten of deze 1965 Ford Mustang Cabriolet trouwauto beschikbaar is op jullie trouwdag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Deze bruidsparen gingen je voor

Ford Mustang Cabriolet 1965
- 28 juli 2023
Wij hebben gisteren een superdag gehad. Wij hadden gekozen voor de Ford Mustang uit 1965. Karel sr. was onze chauffeur. Hij heeft ons super goed bijgestaan met allerlei adviezen voor het maken van mooie foto's. Hij hielp ons overal mee van het speldje om de corsage nog goed vast te zetten tot een pepermuntje en water onderweg toen we even in de file stonden. We mochten zelfs een klein stukje rijden. Echt een super dag gehad mede dankzij Karel. Dank voor alles! Groetjes,
Vijf sterren55
Ford Mustang Cabriolet 1965
- 16-06-2017
Super geregeld! We jullie nog bedanken voor de zeer goede service. De auto was keurig op tijd en we kregen op voorhand uitleg van de chauffeuse (Ootske) hoe ze de dag zou begeleiden. Ze hielp iedere keer met in en uitstappen en alles was tot in detail goed geregeld. Ze gaf ook tips en was erg beleefd en zeer netjes. 123Trouwauto is echt een aanrader voor iedereen. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie trouwdag.
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang Cabriolet 1965 aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht