Ford Mustang trouwauto's

Verras je gasten met de Ford Mustang trouwauto

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan kan een fantastische trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Op de mooiste dag van jullie leven moet alles tot in de puntjes perfect zijn geregeld. Jullie outfits zijn een belangrijk ding, de trouwlocatie moet bij jullie passen en de gasten maken het feest helemaal af. Maar een mooie trouwauto maakt de dag nóg mooier dan hij al is.

Misschien denk je erover jullie eigen auto netjes te poetsen of wie weet heeft een familielid of vriend een leuke auto die je wilt gebruiken. Maar waarom niet een mooie auto huren voor jullie dag? Je kunt uit talloze auto’s kiezen om in rond te rijden op de dag van jullie leven; van klassiek tot modern. Sommige stellen kiezen ervoor om een oldtimer te huren, maar ook een stoere cabriolet, bijvoorbeeld de Ford Mustang, huren is een goede optie.

De Ford Mustang als trouwauto

Kies je voor de Ford Mustang GT Cabriolet dan laat je je medeweggebruikers vol verbazing achter. Met de snelle 4000cc 6 cilinder motor zijn jullie een razendsnel koppel onderweg naar de mooiste herinneringen voor de rest van jullie leven. Het geluid van deze geweldige auto is ongekend. En met een beetje geluk schijnt de zon, zodat jullie de Ford Mustang als cabrio kunnen rijden. Is het weer toch iets minder fijn of moet het kapsel van de bruid perfect in model blijven? Kies dan voor rijden met een gesloten kap, één druk op de knop en jullie zitten intiem samen in jullie eigen bubbel.

De looks van de Ford Mustang

De Ford Mustang is er in veel kleuren, maar voor jullie trouwdag is natuurlijk maar één kleur echt geschikt: Performance White. Deze kleur geeft een romantische uitstraling aan de stoere auto en laat zien dat jullie klasse hebben. Rijden jullie in wat minder gunstige weersomstandigheden, dan is de stoffen kap in crème-wit goed zichtbaar. De auto is aan de binnenzijde afgewerkt met crème-wit leer op de comfortabele stoelen en het interieur is voorzien van allerlei sportieve aluminium accenten. Alles aan deze auto is stijlvol, perfect voor de mooiste dag van jullie leven.

Iets voor jullie?

Willen jullie weten of de Ford Mustang een auto is die jullie trouwdag compleet maakt? Of is het tijd om deze beauty eens in het echt te bewonderen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Informeer ook eens naar de andere trouwauto’s en bekijk de mogelijkheden voor vervoer van jullie gasten met een trouwbus.