Waarom een trouwauto huren voor je bruiloft?

Aan alles hebben jullie gedacht. Van de locatie tot de ringen en van de aankleding tot de catering, maar weet je ook al hoe je van a naar b komt op de mooiste dag van je leven? Het regelen van het trouwvervoer staat misschien niet bovenaan jullie to-do-lijst, maar is niet geheel onbelangrijk. Je wilt straks toch niet uit je eigen alledaagse auto stappen?

Voor de mooiste trouwfoto’s

Natuurlijk willen jullie de mooiste dag van jullie leven laten vastleggen door een fotograaf. Wat is er dan mooier aan te komen rijden in een prachtige klassieker of een sportieve cabriolet? Zo’n opvallende trouwauto maakt het plaatje helemaal compleet. Bovendien biedt een mooie trouwauto tal van creatieve mogelijkheden voor de fotograaf waardoor jullie trouwfoto’s helemaal uniek worden. Overleg wel altijd van tevoren even met de verhuurder wat mogelijk is om vervelende beschadigingen achteraf te voorkomen.

De kans om in een unieke auto te rijden

Zeg nou zelf, wanneer krijg je de kans om in een Rolls Royce uit 1935 te rijden, in een opvallende Excalibur of in een voormalige hofauto? Grijp daarom deze gelegenheid aan om in zo’n unieke auto te rijden. Neem zelf plaats achter het stuur en geniet van deze bijzondere ervaring. Of laat je rondrijden en geniet van de bewonderende blikken die jullie krijgen.

Passend bij het thema

Met een goed gekozen trouwauto kunnen jullie het thema van jullie bruiloft extra benadrukken. Bij een klassieke sprookjesachtige bruiloft past een klassieke oldtimer natuurlijk perfect. Kies voor een karakteristieke Rolls Royce 20/25 Sports Limousine uit 1935 en laat je vorstelijk rondrijden. Is het thema van jullie bruiloft juist meer stoer en sportief? Dan past wellicht de Ford Mustang Cabriolet bij jullie. Deze stoere, moderne auto past perfect bij een moderne bruiloft. Voor dat echte avontuurlijke hippie-gevoel, is er de Volkswagen T1 Samba. Een auto uit de jaren ‘60 die iedereen gelijk een vrolijk gevoel geeft. En erg fijn: met z’n brede en hoge instap kan iedere bruid moeiteloos in- en uitstappen. Ook voor de eventuele bruidskinderen is volop plaats. Als de zon straalt kan het dak over de volle lengte open.

Laat niets aan het toeval over

Goed geregeld trouwvervoer neemt je veel zorgen uit handen. Zeker als je kiest voor een auto met chauffeur. Een goede chauffeur denkt mee, kent de leukste plekjes voor het maken van die ene perfecte foto en zorgt bovendien dat jullie telkens weer op tijd op de juiste locatie aankomen. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om jullie daggasten te vervoeren, bijvoorbeeld in een stijlvolle trouwbus. De ideale manier om samen met je geliefden naar de trouwlocatie te rijden.

Overtuigd van de voordelen van het huren van een trouwauto voor de mooiste dag van jullie leven? Wij vertellen jullie graag wat de mogelijkheden zijn en denken met jullie mee over de beste vervoersoplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.