Rolce Royce Limousine trouwauto

Rolls Royce 20/25 Sports Limousine

Kleur: Wit

Deze Rolls Royce 20/25 Sports Limousine uit 1935 is als speciale opdracht door Royal Coachbuilder Hooper uit Groot Brittannië, handmatig voor het Engelse Koningshuis vervaardigd. Laat je Koninklijk vervoeren met deze voormalige hofauto, welke plaats biedt aan een bruidspaar en eventueel 1-2 kinderen. Bij het huren van deze trouwauto merk je dat de instap naar de royale achterbank door de grote zogenaamde ‘suicide doors’ zeer gemakkelijk is.

De koets is gelakt in de fonkelende kleur Porcelain White. Het interieur is, zoals toentertijd gebruikelijk, voorin voorzien van leder en achterin voorzien van luxe mohair bekleding. Uiteraard is het interieur van deze trouwauto volgens de beste Britse traditie, rijkelijk voorzien van wortelnotenhout. Het achtercompartiment kan door middel van een separatieruit gescheiden worden van de bestuurder.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Rolls Royce 20/25 Sports Limousine
- 17-06-2017
"We love 123Trouwauto! Als je van klassiekers houdt en daarbij een geweldige chauffeur zoekt waar je op kan rekenen dan moet je echt naar Karel gaan. Zowel vader als zoon zijn 2 geweldige spontane en meedenkende mannen. Echt een geweldige aanwinst voor op je bruiloft. Zij hebben namelijk heel veel kennis op dit gebied en kunnen je veel tips meegeven. Wij hebben gekozen voor de Rolls Royce, de enige echte! Het sloot helemaal aan bij onze sprookjeshuwelijk. Karel kwam ons ophalen en niet alleen is het een vrolijke man die je zenuwen kan wegnemen, maar hij dacht ook aan een flesje water, zakdoeken en zelfs pepermuntjes, haha. We hadden gelukkig alle tijd en daardoor reden we nog een extra rondje om mij (de bruid) te kunnen oefenen hoe je het beste in en uit de auto kan stappen en hoe je man je hiermee kan assisteren. Want zo'n uitstapmoment is natuurlijk heel belangrijk. Hij gaf ons goede tips en dacht er ook aan om met zijn telefoon een leuke/gekke selfie in de auto te maken. Deze heeft hij later naar ons opgestuurd. Echt een man van goud en dé man voor je bruiloft. Nogmaals heel erg bedankt Karel! Wij zijn fan!
Vijf sterren55
Rolls Royce 20/25 Sports Limousine
- 19-07-2014
Op 19 juli 2014 getrouwd en de Rolls Royce uit 1935 gehuurd. Naast dat dit een supermooie en goed onderhouden auto is, hadden wij ook een top-chauffeur Karel sr. Het is een leuke en sympathieke man die alles tot in de puntjes regelt. Karel nogmaals bedankt voor de leuke en gezellige dag.
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Rolls Royce 20/25 Sports Limousine aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht