Trouwauto met mooi bloemstuk

Hoe geef je je trouwauto nèt dat beetje extra?

Een mooie trouwauto maakt een bruiloft al snel specialer. Het maakt de entree van het bruidspaar immers opvallend en onvergetelijk. Ben je de zoektocht naar een trouwauto al begonnen maar wil je het liefst een trouwauto met een extraatje? In dit artikel geven we je 6 tips voor het versieren van de auto.

Opvallende bloemen

Bloemen behoren tot één van de meest traditionele middelen om je trouwauto mee op te fleuren. Je kunt voor een mooi bloemstuk op de motorkap van de auto kiezen, maar je kunt de bloemen ook op andere manieren gebruiken:

  • Maak een slinger van bloemen en hang deze aan de achterkant van de auto op
  • Kies voor twee kleine boeketjes om aan de autospiegels te bevestigen
  • Heeft de auto een uitstekende bumper? Dan kun je er ook voor kiezen  om de bumper te versieren met opvallende bloemen.

Persoonlijke tinten

Ook linten worden vaak gebruikt voor het versieren van trouwauto’s, maar wist je dat je ook een lint kunt laten bedrukken met de namen van het bruidspaar? Zo wordt de versiering persoonlijker.

Autovlag

Wil je jouw trouwauto op een speciale manier versieren? Denk dan eens aan autovlaggen. Autovlaggen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, vaak met een bijpassende tekst zoals ‘just married’. Je kunt een autovlag makkelijk bevestigen aan de auto: de vlag klemt zichzelf vast bij het sluiten van de ramen.

Nummerbord

Door een speciaal nummerbord voor jouw bruiloft te kiezen trekt jouw trouwauto al snel de aandacht. Je kunt voor nummerborden met standaardteksten zoals ‘mr & mrs’ of ‘wij zijn getrouwd’ kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om een unieke kentekenplaat te laten maken met bijvoorbeeld jullie trouwdatum of namen.

Autospiegel hoezen

Ook de spiegels van jouw auto kun je op een makkelijke manier versieren. Door speciale autospiegel hoezen te gebruiken geef je de trouwauto binnen een korte tijd een bruiloft-look. De hoezen zijn makkelijk in gebruik en trekken, indien je voor een opvallende kleur kiest, gegarandeerd de aandacht. Let hierbij wel op dat de hoesjes passen om de autospiegels. Sommige autospiegels zijn namelijk net iets te groot.

Antennestrikjes

Ga jij aan de slag met linten? Dan kun je er ook voor kiezen om de antenne van de trouwauto te versieren met een grote strik. Antennestrikjes kun je ook kant-en-klaar aanschaffen. Extra leuk: bevestig een bloem aan de strik voor een romantische uitstraling.

Heb je een vraag over het huren van een trouwauto bij 123Trouwauto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!