Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Oldtimer trouwauto

Een oldtimer trouwauto

Als je zoekt naar een oldtimer trouwauto huren, ga dan eens langs bij 123Trouwauto in Meentdijk. In de showroom kun je een heel aantal mooie en unieke oldtimers bekijken. Stuk voor stuk zeer geschikt als trouwvervoer. Uiteraard plant ieder paar de trouwdag op zijn eigen manier. Het moet tenslotte de dag van jullie dromen worden. Of jullie er nu een sprookje van willen maken of dat jullie kiezen voor modern, een oldtimer kan altijd.

Een trouwauto oldtimer als vervoer naar de trouwlocatie

Of je de oldtimer trouwauto nu voor een uurtje of voor de hele dag wilt huren, neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt een offerte bij ons aanvragen en dan meteen aangeven hoelang je de auto wilt gebruiken. Je ziet dan ook wat het tarief is. Het verschilt in de praktijk nogal hoelang bruidsparen een auto willen huren. Misschien kiezen jullie voor een budgetbruiloft en zitten jullie al helemaal niet te wachten op allemaal poespas. Even samen naar het gemeentehuis en dat is het dan. Helemaal prima, iedereen zijn eigen keus. Maar ook dan wil je natuurlijk wel een echte trouwauto. Doe alvast inspiratie op via onze website.

Welke oldtimer trouwauto huren?

De Excalibur is heel geschikt als trouwauto oldtimer. Dit is niet voor niets een van de aller populairste trouwauto’s. Met deze wagen in jaren dertig stijl stelen jullie gegarandeerd de show. Alle ogen zullen op jullie gericht zijn. Als jullie het geluk hebben dat de zon uitbundig schijnt op de trouwdag, ga dan voor de cabriolet uitvoering. Een echte klassieker is verder ook de A-Ford. Je zult bijna denken dat je in een koets vervoerd wordt in plaats van in een trouwauto. Een voordeel van de A-Ford is bovendien dat er alle ruimte is voor een zware trouwjurk. Comfort is tenslotte ook niet onbelangrijk.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl