Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Westland

Een trouwauto Westland voor een winterse bruiloft

Zoek je trouwauto verhuur Westland voor in de winter? Vrij veel bruidsparen trouwen in de lente, de zomer of de herfst. Maar waarom zou je niet in de winter trouwen? Kom eens bij ons langs en ontdek welke auto’s jou op een winterse dag veilig en warm naar je trouwlocatie kunnen brengen. Een cabrio met open dak is uiteraard niet aan de orde, maar er is zeker nog keus in overvloed. En een voordeel van trouwen in de winter is dat veel dingen nog eens een stuk goedkoper zijn ook.

Een trouwauto huren Westland

Als trouwauto Westland zou je het allerliefst kiezen voor een arrenslee? Het is goed te begrijpen dat dat voor jouw gevoel een winterse bruiloft helemaal afmaakt. Helaas zal dit niet snel werkelijkheid worden. Sneeuw is tenslotte niet te reserveren. Wat ook heel romantisch kan zijn is een Excalibur. Deze trouwauto is te huur bij 123Trouwauto. Kijk op onze website voor meer informatie. Of bekijk hem binnenkort bij ons in de showroom.

Trouwbus ook mogelijk bij trouwauto verhuur Westland

Als je zoekt naar een trouwauto huren Westland en omstreken, kijk dan op de website van 123Trouwauto. Misschien wil je het liefst vervoer regelen voor alle mensen die met je meegaan naar de trouwlocatie. Wat denk je dan van een trouwbus? Gezellig met zijn allen bij elkaar op deze feestelijke dag. Een glas champagne voor onderweg, wat wil je nog meer? Wij zorgen voor een goede chauffeur en jullie genieten met jullie daggasten. Natuurlijk komen we niet met een gewone bus aanrijden. Onze bussen zijn opvallend en authentiek. Had je al een kijkje genomen op de website? Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaanse schoolbus, een Omnibus of de Bedford Mandenbus. Het kan ook dat dit geen opties zijn. Je weet misschien allang dat je kiest voor de beroemde Engelse Dubbeldekker. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl