Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto huren Westland

Onze trouwauto’s huur je in Maasdijk

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Bij 123Trouwauto maak je de beste keuze in het huren van een trouwauto. En we zitten zo bij je om de hoek in de gemeente Westland.

Maak indruk met één van onze trouwauto’s en rijd met alle plezier rond op je trouwdag. Onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers. Een exclusieve klassieker, luxe limousine, krachtige cabrio of prachtige oldtimer bus is met chauffeur te huur voor een aantrekkelijke prijs.

De perfecte trouwauto huren in het Westland

Misschien wil je het liefst vervoer regelen voor alle mensen die met je meegaan naar de trouwlocatie. Wat denk je dan van een trouwbus? Gezellig met zijn allen bij elkaar op deze feestelijke dag. Een glas champagne voor onderweg, wat wil je nog meer? Wij zorgen voor een goede chauffeur en jullie genieten met jullie daggasten. Natuurlijk komen we niet met een gewone bus aanrijden. Onze bussen zijn opvallend en authentiek. Had je al een kijkje genomen op de website? Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaanse schoolbus, een Omnibus of de Bedford Mandenbus. Of je weet misschien allang dat je kiest voor de beroemde Engelse Dubbeldekker. Bekijk hieronder onze auto’s en bussen. En vraag geheel vrijblijvend een offerte aan onderaan de pagina van de auto die je wenst.

Liever meteen contact?

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl