Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Witte trouwauto

Een witte trouwauto

Je wilt een witte trouwauto huren Buiten? Neem dan contact op met 123Trouwauto. Bij ons heb je veel keus als het gaat om witte trouwauto’s. Dit is niet voor niets. Veel bruidsparen hebben een uitgesproken voorkeur voor een witte auto. Vaak past dit mooi bij de trouwjurk en ook op de foto’s doet de kleur van een witte auto het goed. Of je nu een klassieke of moderne wagen wilt, het is allemaal mogelijk. Om een goed beeld te krijgen van onze collectie kun je een kijkje nemen op onze website. Kom ook gerust een keer langs bij ons in Meentdijk. We ontvangen je graag in de showroom. Loop dan eens op je gemak langs onze witte trouwauto’s en ontdek welke het echt helemaal gaat worden voor jou. Je kunt ook ’s avonds langskomen. Kijk voor de exacte openingstijden even op de site.

Een trouwauto wit met een stoere uitstraling

Een witte trouwauto klinkt al snel romantisch. Toch kan ook een witte trouwauto uitgesproken stoer zijn. Denk alleen maar eens aan de Ford Mustang GT Cabriolet. Het geluid van de enorm snelle motor zal je verrassen. Deze auto heeft een stoffen kap die elektrisch bediend kan worden. De buitenkant is gelakt in een stralend witte kleur. Wil je de auto zelf besturen, kijk dan wel goed wat je kiest. Een aantal van onze trouwauto’s wordt alleen verhuurd met chauffeur. In overleg kunnen we dan altijd nog bespreken of je zelf naar de trouwlocatie rijdt. Neem gerust even contact op als je meer wilt weten. We staan graag voor je klaar.

Een witte trouwauto huren Buiten of wordt het toch een bus?

Een trouwauto wit moet het worden? Daar bestaat geen twijfel over? Of weten jullie zeker dat het trouwvervoer wit moet zijn, maar overwegen jullie ook nog een bus? Ook dan kun je bij 123Trouwauto kiezen voor wit. Wij hebben een prachtige Engelse Dubbeldekker in de verhuur. Je kunt dan waarschijnlijk met alle daggasten tegelijk vervoerd worden. Er is namelijk plaats voor ongeveer 53 personen. Natuurlijk kun je de bus ook combineren met een trouwauto. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl