Welke oldtimer trouwauto past het best jullie? Ontdek het in 5 stappen

Een trouwdag is waarschijnlijk één van de mooiste dagen in het leven. Zo’n dag verdient dus ook het allerbeste! Dit vergt een hoop voorbereiding. Er moet van alles geregeld worden, van jullie bruiloft zelf tot aan een aansluitend feest en ga zo maar door. Waarschijnlijk hebben jullie je al vaak voorgesteld hoe de perfecte bruiloft eruitziet! Eén van de zaken die eigenlijk niet mag ontbreken op een bruiloft is een trouwauto. Een trouwauto van je dromen maakt van je bruiloft helemaal een onvergetelijke dag en wat is er dan leuker om een echte klassieke trouwauto te huren? Maar hoe kies je nu de oldtimer trouwauto die bij je past? Aan de hand van deze stappen proberen wij je daarbij te helpen.

Stap 1: Vooraf

Voor het regelen van een trouwauto zal je met een aantal dingen rekening moeten houden. Zo is het bijvoorbeeld goed om in te schatten wat voor weer het wordt. Een cabrio is altijd leuk bij zonnig weer, maar bij 123Trouwauto kunnen de cabrio’s bij minder goed weer uiteraard gesloten worden!

Stap 2: Soort auto

Overleg met je partner vooraf goed welke eisen jullie stellen aan jullie trouwauto. Het is belangrijk om samen goed af te stemmen wat voor soort auto je wilt hebben. Ook binnen de oldtimers is er namelijk een grote keuzemogelijkheid! Wil je samen in de trouwauto naar de trouwlocatie worden gereden of moet er bijvoorbeeld ook ruimte zijn voor kinderen?

Stap 3: Zelf rijden of een chauffeur?

Ook moet je de keuze maken of je gebruikt wilt maken van een chauffeur of dat je zelf de auto gaat besturen. De keuze van een bepaalde auto kan hier namelijk vanaf hangen. De meeste trouwauto’s worden uiteraard met chauffeur verhuurd. Want wees eerlijk, het is toch geweldig om op je trouwdag door een ervaren gastheer/chauffeur gereden te worden!

Stap 4: Praktisch

Zorg daarnaast dat je samen altijd een trouwauto kiest die praktisch is. Wanneer je als bruid een hele lange sleep hebt is het verstandig om een auto te kiezen met meer instapgemak. De Excalibur Cabriolets van 123Trouwauto zijn speciaal ingericht voor riant en comfortabel vervoer door het weglaten van de rechter voorstoel.

Stap 5: Stijl auto

Ook de keuze tussen een grote of een kleine auto heeft te maken met uitstraling en voorkeur. Oldtimers stralen van zichzelf al veel klasse en sfeer uit. Een kleine variant brengt daarnaast iets knus met zich mee terwijl een grotere auto vaak voor meer kracht en snelheid staat.

Wanneer het aankomt op het kiezen van een trouwauto is er meer dan genoeg keuze. Het belangrijkste is dat jullie samen een auto vinden die jullie voorziet in je wensen en behoeften. Mocht je graag advies willen of heb je een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.