Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwvervoer

Professioneel en betrouwbaar trouwvervoer

Als je trouwvervoer verhuur zoekt wil je uiteraard een professioneel bedrijf. De auto moet zowel technisch als esthetisch in perfecte staat zijn. Bij 123Trouwauto is dat helemaal voor elkaar. Wil je het liefst een klassieke auto? Overweeg je soms onze Mini Cooper? Op een mooie zomerdag kun je het dak heerlijk openzetten. Ook onze oude auto’s zijn in goede staat. We zorgen voor regelmatig onderhoud. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je tijdens de bruiloft met pech langs de weg komt te staan. Zonder problemen brengt onze chauffeur jullie naar de gewenste locatie. Uiteraard op de afgesproken tijden.

Voor trouwvervoer huren contact opnemen met 123Trouwauto

Veel keus in trouwvervoer is fijn. Maar het kan soms ook lastig zijn. Je wilt tenslotte wel echt in je droomauto vervoerd worden op deze speciale dag. Kom je er echt niet uit, probeer dan allereerst praktisch te denken. Is die ene sportieve auto wel te combineren met een trouwjurk met hoepel? Hoe handig is het met de lange sleep? Dan vallen er wellicht al wat auto’s af en wordt de keus een stukje makkelijker. Doe ook gerust een beroep op onze ervaring. Wij hebben al met heel wat aanstaande bruidsparen meegedacht. Ook het seizoen waarin je trouwt kun je goed meenemen bij je beslissing.

Showroom bezoeken voor trouwvervoer verhuur

Als je trouwvervoer huren bij 123Trouwauto regelt, kan dat gewoon online. Je mag ook altijd eerst even langskomen in onze showroom. We hebben zeer ruime openingstijden. Waarschijnlijk werken jullie overdag. Daarom ben je ook in de avonduren van harte welkom. Of op zaterdag. Maak gelijk even een afspraak via de site. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat. Wil je meer weten over onze tarieven, vraag dan een offerte bij ons aan.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl