Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwen auto

Voor het trouwen een auto huren

Je wilt voor je trouwen een auto huren? Wellicht heb je hier zo je dromen over. Misschien wist je als kind al in welke auto je ooit zou gaan trouwen. Uiteraard huur je op de dag van je dromen de auto van je dromen. Waar kun je dat beter doen dan bij 123Trouwauto? Wil je zeker weten dat het met de trouwauto perfect voor elkaar is, huur dan zeker bij ons. Wij zijn de specialist als het gaat om het verhuren van exclusieve trouwauto’s, volgvervoer en bussen.

In een prachtige auto trouwen geeft je dag meer glans

Ga je trouwen in de auto van je dromen, dan geeft dat je huwelijksdag direct meer glans. Uiteraard komt de auto ook vaak op de foto te staan. Dan wil je toch spetterende plaatjes van jezelf als bruidspaar met je droomauto erbij? Huur je een trouwauto of een autobus bij ons, dan weet je zeker dat je een regelrechte blikvanger te pakken hebt. Of je nu een luxe limousine, een krachtige cabrio, een exclusieve klassieker of een prachtige oldtimer neemt, blikvangers zijn het allemaal. Wil je een prachtige oldtimer bus met chauffeur? Kijk snel op de website naar de aantrekkelijke tarieven.

Voor trouwen auto huren bij 123Trouwauto bevalt goed

Wil je een auto en trouwen op de door jou uitgekozen locatie? Huur deze dan zeker bij ons. Dit loopt vast en zeker uit op een groot succes. Je bent namelijk in goed gezelschap. Kijk zeker even op onze website om te lezen wat andere bruidsparen over ons vertellen. Honderden paren gingen je inmiddels al voor. Ze hebben echt ervaren dat het huren van een trouwauto bij 123Trouwauto de huwelijksdag alleen maar specialer maakte. Wil je direct advies? Neem dan nu contact met ons op en je ontvangt meteen persoonlijk advies.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl