Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang Cabriolet

Kleur: Performance White

Deze bijzonder fraaie Ford Mustang Cabriolet heeft een snelle 3700cc 6 cilinder motor met een geweldig geluid! Wanneer het weer het toelaat, kan je cabrio rijden. Is het weer hier niet geschikt voor, dan wordt de trouwauto elektrisch gesloten met een stoffen dak.

De body is gelakt in oogverblindend Performance White. De stoffen cabrioletkap is uitgevoerd in crème-wit. Het interieur is afgewerkt met crème-wit leder en voorzien van sportieve aluminium accenten. N.B. Deze auto is uitsluitend te huren met chauffeur! Zelf rijden naar bijvoorbeeld de trouwlocatie is in overleg wel mogelijk.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Ford Mustang Cabriolet
Ford Mustang Trouwauto met getrouwd paar in Hellevoetsluis
- 1 sep 2017
Op onze trouwdag zijn wij in een prachtige, stoere Ford Mustang vervoerd door een hele lieve chauffeur Jan. Onze chauffeur was een gastheer die ook nog voorbereid was op elke obstakel. Elke rit was voor ons een even ontspannend moment. Onze redder in nood! 123Trouwauto is echt een aanrader!
Vijf sterren55
Ford Mustang Cabriolet
- 16-06-2017
Super geregeld! We jullie nog bedanken voor de zeer goede service. De auto was keurig op tijd en we kregen op voorhand uitleg van de chauffeuse (Ootske) hoe ze de dag zou begeleiden. Ze hielp iedere keer met in en uitstappen en alles was tot in detail goed geregeld. Ze gaf ook tips en was erg beleefd en zeer netjes. 123Trouwauto is echt een aanrader voor iedereen. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie trouwdag.
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang Cabriolet aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht