Excalibur sedan trouwauto

Excalibur Sedan

Kleur: Sparkling Silver/Titanium Grey

Het huren van een trouwauto was nog nooit zo leuk als met onze fraaie Excalibur Sedan. Geheel in jaren 30 stijl biedt deze trouwauto royaal plaats aan een bruidspaar en geeft door de 2 ver openslaande achterdeuren een goede instap naar de achterbank. Naast een bruidspaar, biedt deze Excalibur Sedan plaats aan 1-2 kinderen.

De koets is gelakt in de stijlvolle kleurencombinatie Sparkling Silver/Titanium Grey. Het interieur heeft een gelijke kleurencombinatie en is afgewerkt met leder en wortelnotenhout. Een perfecte trouwauto voor bruidsparen die als gezin in stijl willen aankomen.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Excalibur Sedan
- 29-09-2018
Jan, dank je wel voor je vriendelijkheid, hoffelijkheid, attentheid, oplettendheid, vrolijkheid, flexibiliteit, oprechtheid en punctualiteit. Je stelde ons op ons gemak, met een praatje, een snoepje en hier en daar een kleine aanwijzing. Je stond altijd paraat om ons te helpen. De trouwauto was tip top in orde en schitterde in de volle zon, klasse! De complimenten voor de Excalibur blijven binnen stromen. Al met al een uitstekende service, waarvoor we je nogmaals hartelijk voor willen bedanken. We raden 123Trouwauto een ieder aan.
Vijf sterren55
Excalibur Sedan
- 01-09-2018
Wij zijn afgelopen weekend getrouwd in Dordrecht. Wij hadden gekozen voor de Excalibur Sedan, wat een prachtige auto. We zijn ook ontzettend goed geholpen bij de voorbereidingen en op de dag zelf was ook alles tot in de puntjes geregeld. Onze chauffeur Jan was een hele fijne chauffeur en heeft ons uitstekend geholpen.
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Excalibur Sedan aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht