Excalibur cabriolet wit trouwauto

Excalibur Cabriolet Wit/Wit

Kleur: Wit

Deze fraaie Excalibur Cabriolet in jaren 30 stijl geeft je als bruid en bruidegom royaal de ruimte. We hebben zelfs de rechter voorstoel uit de auto gehaald, om te zorgen dat de bruid extra makkelijk kan instappen en meer zitplaats heeft. Desgewenst plaatsen we deze stoel terug, zodat een bruidsmeisje of bruidsjonker mee kan rijden in de trouwauto.

Wanneer het weer het toelaat, kun je cabrio rijden. Zo niet, dan sluiten we de auto af met de elektrisch bedienbare stoffen kap.
De koets is gelakt in de stijlvolle kleur White Diamond met Royal Blue striping. De stoffen cabriolet kap is uitgevoerd in blauw. Het interieur is afgewerkt met wit leder en voorzien van wortelnotenhout.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Excalibur Cabriolet Wit/Wit
- 08-09-2018
Onwijs bedankt voor de geweldige trouwauto en bus. Ons huwelijk was een groot succes en dit is mede mogelijk gemaakt door jou. Wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad! Willem was briljant en de buschauffeur ook (hoewel ik deze amper heb kunnen spreken).
Vijf sterren55
Excalibur Cabriolet Wit/Wit
- 25-08-2018
Wat een geweldige dag hebben wij gehad! De auto was top en vooral onze chauffeur (Willem), wat een geweldige man is dat. We zijn van hem gaan houden ❤️ Bedankt voor alle goede zorgen.
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Excalibur Cabriolet Wit/Wit aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht