Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Vlaardingen

Trouwauto Vlaardingen en omstreken huren bij 123Trouwauto

Voor trouwauto verhuur Vlaardingen ben je bij 123Trouwauto aan het juiste adres. Misschien wil je het liefst met een klassieke trouwauto naar de trouwlocatie worden gereden? Heb je interesse in onze Mini Cooper Cabriolet? Of wil je een totaal andere auto? We hebben veel verschillende auto’s in de verhuur, dus er is vast wel iets dat past bij jouw wensen. Het kan ook dat je zelfs niet kunt kiezen door de vele mogelijkheden. Bel, app of mail ons en we denken graag even met je mee.

Perfecte trouwauto huren Vlaardingen

Nu vind je een trouwauto Vlaardingen die al iets ouder is wel leuk. Je houdt van de charme van oude, klassieke auto’s. Maar ja, op je trouwdag wil je wel zeker weten dat de auto in goede staat is. Bij ons mag je daar helemaal op vertrouwen. Ook al huur je een oudere auto, wij zorgen ervoor dat deze perfect onderhouden is. Ruim op tijd staat onze chauffeur bij jou voor de deur en word je gereden naar de door jou opgegeven locatie.

Trouwauto verhuur Vlaardingen en omgeving

Een trouwauto huren Vlaardingen doe je bij 123Trouwauto. Kom je binnenkort een keer langs in onze showroom? Maak direct even een afspraak via onze website. We ontvangen je graag en nemen ruim de tijd voor je. Kijk dan uitgebreid rond naar onze collectie. Neem zeker ook een kijkje bij onze authentieke A-Ford uit 1930. Je zult het misschien bijna niet kunnen geloven, maar deze auto is nog in nieuwstaat. Handig zijn de vier deuren. Instappen is daardoor ook voor de bruid heel gemakkelijk. De wagen heeft veel ruimte, dus ideaal om te gebruiken als trouwauto. Droom samen heerlijk weg op de ruime achterbank.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl