Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Spijkenisse

Luxe trouwauto Spijkenisse

Zoek je naar luxe trouwauto verhuur Spijkenisse en omstreken? Dan ben je bij 123Trouwauto op de goede plek. Er zijn verschillende luxe trouwauto’s te huur, dus de keus is helemaal aan jou. Je kunt via de website bekijken wat je wilt, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend. We kunnen dan tevens de dagplanning met je doornemen. Als het trouwvervoer wel opvallend mag zijn, is de Excalibur wellicht een goede optie. Jullie wanen je dan op je trouwdag terug in de jaren dertig. Geniet van het koninklijke gevoel dat deze auto je geeft.

Klassieke trouwauto huren Spijkenisse

Een klassieke trouwauto Spijkenisse vind je ook bij 123Trouwauto. Sommige bruidjes weten al van jongs af aan hoe ze hun trouwdag willen invullen. Een trouwjurk met een sleep, een sluier, bruidskinderen en natuurlijk een prachtige klassieke auto. Wat gaat het worden? Mag het wel een beetje luxe? Overweeg dan een Rolls Royce. We hebben een prachtige limousine voor je in de verhuur. Deze heeft zelfs gefungeerd als hofauto.

Stoere trouwauto verhuur Spijkenisse

Ook voor een stoere trouwauto huren Spijkenisse ben je bij ons aan het juiste adres. Kom je de stoere wagens een keer bekijken in Maasdijk? We ontvangen je graag met koffie in onze gezellige showroom. Heel stoer is bijvoorbeeld de Ford Mustang. Een geweldig mooie auto ook voor op de trouwfoto’s. En je kunt er vanuit gaan dat je bekijks hebt onderweg. Onze Mustang is een cabrio, dus tijdens een zonnige dag kan het dak heerlijk open. Twijfel je toch nog over de keuze? Neem gerust even contact met ons op. Samen nemen we dan jullie wensen door en komen we vanzelf bij de trouwauto van jullie dromen. Voor het vervoer van groepen kun je overigens een van onze bussen huren.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl