Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Schiedam

Moderne trouwauto Schiedam

Voor trouwauto verhuur Schiedam moet je bij 123Trouwauto zijn. Bij dit betrouwbare verhuurbedrijf kun je kiezen uit een ruime collectie trouwauto’s. Of je nu klassiek of modern wilt, er is voor elk wat wils. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere, witte Ford Mustang? Deze cabrio heeft een razendsnelle motor. Of gaat jullie voorkeur uit naar een Excalibur? De kleuren van deze auto gaan het heel goed doen op de foto’s. De buitenkant is wit en de bekleding blauw. Deze auto is er overigens ook nog in een andere kleur. Jij weet zeker dat het een moderne trouwauto wordt? Breng gerust eens een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom.

Afspraak maken voor trouwauto huren Schiedam

Voordat je de trouwauto Schiedam definitief reserveert, wil je eerst een bezoekje aan onze showroom brengen? We nodigen je hiervoor van harte uit. We nemen voor elk bruidspaar uitgebreid de tijd en beantwoorden alle vragen die je hebt. Je vindt onze showroom in Maasdijk. We zijn alle dagen van de week, behalve de zondag, geopend. Ook ’s avonds ben je welkom. Natuurlijk staat de koffie voor je klaar en maken we er een gezellig moment van. Je kunt ons bellen of appen en dan maken we even een afspraak. Je kunt ook het formulier dat je op de website vindt invullen. Als wij dat ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Uitstekende service bij trouwauto verhuur Schiedam

Wil je een trouwauto huren Schiedam en omstreken, kijk dan eens op de website van 123Trouwauto. Neem ook een kijkje bij de ervaringen die andere bruidsparen beschrijven. Als je de trouwauto bij ons huurt, mag je vertrouwen op een uitstekende service. Elke auto en bus is in goede staat. De chauffeur is op jullie trouwdag ruim op tijd aanwezig. Uiteraard verschijnt hij in pak en met stropdas. Weet je al welke auto het wordt? Zou je graag een offerte ontvangen? Vul dan het formulier op onze site in. Als jij aangeeft welke bus of auto je wilt huren, wat de datum is en voor hoeveel uren je reserveert, dan sturen wij je een op maat gesneden offerte toe.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl