Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Rotterdam

Luxe trouwauto Rotterdam en omstreken

Voor trouwauto verhuur Rotterdam ben je bij 123Trouwauto aan het juiste adres. Wil je het liefst zo luxe mogelijk trouwvervoer? Stel je hoge eisen aan het interieur? Ook dan heb je bij ons keus genoeg. Kijk via de website naar de mogelijkheden of kom een keer langs in onze showroom. We zijn vrijwel iedere dag geopend. Alleen op zondag zijn we gesloten. Huur je de auto bij ons, dan kunnen we tijdens het bezoekje ook de dagplanning met je doornemen. Natuurlijk onder het genot van een bakje koffie.

Opvallende trouwauto huren Rotterdam en omgeving

De trouwauto Rotterdam mag een echte blikvanger zijn? Heb je onze Excalibur al overwogen? Je waant je in die auto in de jaren dertig. Rijden jullie in deze auto door Rotterdam, dan voel je je net een lid van het koninklijk huis. Jullie zullen bekijks genoeg hebben. Veel bruidsparen kiezen toch nog altijd het liefst voor een klassieke wagen. Uiteraard vind je die ook bij ons. Wil je klassiek met luxe combineren? Wellicht is de Rolls Royce dan een goede optie. Reserveer onze prachtige limousine en beleef de dag van je dromen in een zeer luxe wagen. Deze auto is zelfs gebruikt als hofauto.

Voor trouwauto verhuur Rotterdam mag je altijd contact opnemen

Bespreek je trouwauto huren Rotterdam met 123Trouwauto en wil je graag eerst nog wat vragen stellen? Wij staan altijd open voor contact. Bezoek ons in Maasdijk of vul ons contactformulier in. Natuurlijk mag je ons ook bellen of gebruikmaken van Whatsapp. We zullen je dan snel een berichtje terugsturen. Weet je nog niet welke auto het precies moet worden? Trouwen jullie in de zomer en ga je er eigenlijk een beetje van uit dat je met open dak kunt rijden? Wij kunnen je dan precies vertellen welke trouwauto’s hiervoor in aanmerking komen. Mag de auto wel stoer zijn van jou? Dan is de Ford Mustang misschien een goede keus. Als je ook nog vervoer zoekt voor de daggasten, bekijk dan onze trouwbussen.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl