Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Rijswijk

Uitstekende service bij verhuur trouwauto Rijswijk

Voor trouwauto verhuur Rijswijk ben je bij 123Trouwauto aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om jullie te laten genieten van een dag zonder zorgen. Een goede service omtrent de trouwauto is daarom voor ons geheel vanzelfsprekend. Alle auto’s worden regelmatig gecontroleerd en zijn in uitstekende staat. Wil je de auto online bestellen? Weet je al precies wat je wilt? Dat is zeker mogelijk. Via de site werkt dit snel en eenvoudig. Wil je de auto het liefst eerst even zien of twijfel je nog tussen een paar modellen, kom dan een keer langs in onze showroom. Je zult zien dat we uitgebreid de tijd voor je nemen. Stel op dat moment gerust al je vragen. We kunnen dan tegelijkertijd een complete planning maken.

Een trouwauto huren Rijswijk

Als je een trouwauto Rijswijk huurt bij 123Trouwauto, dan profiteer je van prettige extra’s. Wij zijn niet alleen verhuurder en chauffeur. Graag zijn we meteen een soort gastheer voor je. We denken op een ontspannen en professionele wijze met je mee en ook de ceremoniemeester en de fotograaf kunnen op onze steun rekenen. Wij hebben tenslotte veel ervaring met bruiloften. Er moet veel geregeld worden tijdens een trouwdag. Waarom zouden we er met elkaar niet een mooi feestje van maken voor het stralende paar? Daar doen wij graag alles voor.

Bij trouwauto verhuur Rijswijk is alles tot in de puntjes geregeld

Een trouwauto huren Rijswijk neemt veel stress bij je weg. Kies voor 123Trouwauto en alles komt helemaal voor elkaar. Een trouwdag vraagt om een strakke planning. Natuurlijk is het niet handig als de chauffeur een kwartier te laat aan komt rijden. Bij ons hoef je daar absoluut niet bang voor te zijn. We komen juist ruim op tijd bij je aan. Uiteraard met een schitterende auto die op jullie grote dag fungeert als een regelrechte blikvanger. De chauffeur is geheel in stijl gekleed en rijdt jullie in een net pak. Ook een stropdas ontbreekt niet.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl