Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Dordrecht

Unieke trouwauto Dordrecht en omgeving

Als je zoekt naar trouwauto verhuur Dordrecht en omstreken, dan ben je bij 123Trouwauto aan het juiste adres. Had je nog geen auto gehuurd? Soms is dit een van de laatste dingen die bruidsparen regelen. Bij jullie wellicht niet. Het is wel belangrijk om op tijd te reserveren. Zeker als je in een populaire maand trouwt. Of als je kiest voor een van onze favoriete auto’s. De auto is uiteindelijk best heel belangrijk tijdens de grote dag. Denk alleen al aan het moment dat jullie aan komen rijden. De fotograaf schiet continue plaatjes. Dan wil je toch zeker een echte blikvanger als auto? Wil je dolgraag zelf chauffeur zijn? Het is al jaren een wens van je om eens in een Rolls Royce of een Excalibur te rijden? Dan heb je nu de kans. Kiezen voor een chauffeur heeft natuurlijk weer andere voordelen. Die keus is helemaal aan jullie.

Een trouwauto huren Dordrecht

Moet de trouwauto Dordrecht helemaal aansluiten bij jullie stijl? Misschien hebben jullie zelfs een bepaald thema voor de bruiloft? Er zijn enorm veel auto’s te huur, dus het lukt ongetwijfeld om een passend exemplaar te vinden. Gaan jullie voor een echte klassieke bruiloft, dan is een klassieke oldtimer heel geschikt. Houden jullie van veel stoere elementen? Dan kies je misschien liever voor een Ford Mustang.

Professioneel trouwauto verhuur Dordrecht

De trouwauto huren Dordrecht bij 123Trouwauto neemt je veel zorgen uit handen. Zeker als je kiest voor een auto met chauffeur. Je mag erop rekenen dat deze ruim op tijd bij jou aanwezig is. Wees verder niet verbaasd als de chauffeur je verrast met unieke tips voor een bepaalde perfecte foto. Ook de daggasten kunnen door ons worden vervoerd. Wat denk je van een van onze trouwbussen? Wil je meer weten over onze trouwauto’s of vind je het fijn om de dagplanning met ons door te nemen? Kom snel een keer langs in onze showroom. We kunnen dan ook even checken of de auto past bij de trouwjurk. Als er een wijde hoepel onder de jurk zit is een auto met hele krappe zitplaatsen niet echt comfortabel.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl