Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Den Haag

Unieke trouwauto Den Haag en omstreken

Zoek je naar trouwauto verhuur Den Haag? Komt jullie grote dag steeds dichterbij? Het kan ook dat het nog even duurt voordat jullie trouwen, maar dat je nu alvast rondkijkt voor trouwvervoer. Dat is heel verstandig. Zeker als je trouwt in de lente, de zomer of aan het begin van de herfst. Reserveer dan zeker tijdig je favoriete trouwauto. Het zou erg jammer zijn als de auto van je dromen niet meer beschikbaar is op jullie grote dag. 123Trouwauto doet er alles aan om jullie bruiloft succesvol te laten verlopen. In de eerste plaats doen we dat natuurlijk door unieke en prachtige auto’s en bussen te verhuren. Daarnaast mag je rekenen op een professionele chauffeur die jullie ook tijdens de trouwdag graag terzijde staat. Wees niet verbaasd als hij je plotseling een tip geeft voor een zeer fotogeniek plekje.

Een trouwauto huren Den Haag

De trouwauto Den Haag die je huurt bij 123Trouwauto is gegarandeerd in uitstekende staat. Veel auto’s zijn al redelijk oud, maar je hoeft absoluut niet bang te zijn voor pech onderweg. Je kunt via de website zoeken naar je favoriete bus of auto. Het is ook een optie om een keer langs te komen in onze showroom. Plan een afspraak en we nemen uitgebreid de tijd voor je. Het is ook mogelijk om op dat moment direct een planning met jullie te maken. De showroom is elke dag van de week, behalve op zondag, geopend. Kijk voor de exacte openingstijden op de website. Ook in de avonduren zijn jullie overigens welkom.

Alles voor elkaar bij trouwauto verhuur Den Haag

Kies je voor een trouwauto huren Den Haag, dan mag je veel uit handen geven. Wij weten dat je tijdens een bruiloft beter niets aan het toeval over kunt laten. Een strakke planning zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Het bruidspaar mag genieten en onze chauffeur denkt graag mee met de gastheer en de fotograaf. Wij hebben inmiddels zeer veel ervaring met bruiloften. Natuurlijk staat de chauffeur ruim op tijd voor de deur om jullie naar de afgesproken locatie te brengen. Netjes in pak en met stropdas. Vind je het niet prettig om een chauffeur te laten rijden, maar wil je zelf achter het stuur van de trouwauto plaatsnemen? Laat dat dan weten, want bij de meeste auto’s is dat zeker mogelijk. Realiseer je wel dat gereden worden door een chauffeur voor een stukje extra ontspanning kan zorgen. Maar het is jullie dag, dus jullie wensen staan altijd centraal.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl