Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Trouwauto Delft

Een trouwauto Delft en omgeving huur je bij 123Trouwauto

Voor trouwauto verhuur Delft Buiten ben je bij 123Trouwauto helemaal aan het juiste adres. Onze auto’s zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Natuurlijk regel je zelf dat de auto’s nog mooier worden. Veel mensen kiezen voor bloemen op de trouwauto. Heb je ook weleens gedacht aan een extra slinger van bloemen die je dan aan de achterkant van de auto bevestigt? Leuk is ook het versieren van een eventuele uitstekende bumper met vrolijke bloemen.

Een trouwauto huren Delft

Wil je de trouwauto Delft nog mooier versieren? Neem eens een kijkje op onze informatieve blogs. Daar lees je nog meer tips over het versieren van de auto. Heb je al een idee wat het thema van jullie bruiloft wordt? Of staat er een bepaalde kleur centraal? Je kunt dan bijvoorbeeld ook voor speciale linten kiezen. Er zijn standaard linten, maar je kunt ze ook personaliseren. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met jullie namen. Heb je nog vragen over de verhuur van trouwauto’s? Wij staan graag voor je klaar. Ook ben je welkom in Maasdijk. Breng eens een bezoekje aan onze showroom. We zijn bijna iedere dag van de week geopend. Ook in de avonduren. En natuurlijk staat de koffie klaar.

Contact over trouwauto verhuur Delft Buiten

Je hebt nog vragen over de trouwauto huren Delft? Niet iedereen vindt het prettig om langs te komen in de showroom. Dat is ook zeker geen verplichting. Je mag ook online alles met ons regelen. Je ziet op onze website dat je geheel vrijblijvend offertes kunt aanvragen. Wil je iets specifieks weten over een van onze bussen of auto’s? Bel of mail ons gerust. Ook even snel een appje sturen behoort tot de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Jullie trouwdag mag de mooiste dag van je leven worden. Daar doen wij graag alles voor.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl