Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Excalibur trouwauto

Een Excalibur trouwauto

Wil je een Excalibur trouwauto huren? Is dit echt de auto van je dromen waarmee je een onvergetelijke dag wilt beleven? Kom dan eens langs bij de showroom van 123Trouwauto. We hebben verschillende Excaliburs in onze collectie. Welke gaat het worden voor jou? Deze opvallende auto geeft je als bruidspaar net even wat extra’s. Jullie mogen tenslotte het stralende middelpunt zijn op de trouwdag. Daar hoort een Excalibur helemaal bij. Je kunt kiezen uit verschillende varianten en kleuren. Het is mooi als je een beetje aansluit bij de kleur van de trouwjurk. Je zult zien dat dat de foto’s nog mooier maakt. Wil je advies op dit gebied? Wij staan altijd voor je klaar.

Een trouwauto Excalibur huren bij 123Trouwauto

De Excalibur trouwauto in champagnekleur is echt een aanwinst voor ons verhuurbedrijf. Een regelrechte favoriet bij veel bruidspaar. Kijk eens op onze website welke stelletjes je reeds voorgingen. De cabriolet geeft jullie meer dan voldoende ruimte. Het is ook altijd mogelijk om de rechter voorstoel weg te halen. Zo hebben jullie extra veel ruimte. Ook is hierdoor het instappen voor de bruid een stukje gemakkelijker. Willen jullie bruidskinderen meenemen in de auto, dan blijft de stoel natuurlijk staan. Of we plaatsen hem voor dat moment terug. Op een warme dag zal de chauffeur ongetwijfeld de stoffen kap verwijderen. Als jullie dat natuurlijk op prijs stellen. Het is geen vraag of jullie dan de show gaan stelen.

Een Excalibur trouwauto huren in sedanuitvoering

Een trouwauto Excalibur is ook te huren in sedanuitvoering. Je hebt op deze manier extra veel ruimte. Houden jullie van stijl, dan mag je met deze auto gezien worden. Het interieur is afgewerkt met wortelnotenhout en leder. Heb je interesse in een van deze auto’s? Wil je misschien ook een trouwbus reserveren bij 123Trouwauto? Je kunt van elk gewenst model een offerte bij ons aanvragen. Heb je vragen, neem zeker even contact op. Je mag bellen, appen of mailen. We staan graag voor je klaar.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl