Ford Mustang Cabriolet 1964

De witte Ford Mustang Cabriolet uit 1964 is één van de favoriete trouwauto’s van 123Trouwauto! Deze Classic Mustang trouwauto is op 22 juli 1964 in San Jose California gebouwd. Wij hebben deze EYE CATCHER geheel gerestaureerd en deze trouwauto staat klaar om op jullie huwelijk te rijden!

Wil je deze Ford Mustang huren voor je bruiloft? Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden op jullie trouwdag!

Ga je trouwen en wil je een Mustang Cabriolet huren? Huur deze triple White (Exterieur: ‘Ford Performance White’, interieur & cabriodak: crèmewit) oldtimer Mustang bij 123Trouwauto!

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Ford Mustang Cabriolet 1964
- 08-09-2018
Wij hebben een supertrouwdag gehad. De geweldige Ford Mustang 1964 was een grote wens van Erik en stelde niet teleur. Chauffeur Jan hielp overal bij en was erg gezellig. Ook onze 15-jarige (bonus)dochter kreeg hij lekker aan het babbelen in de auto door geïnteresseerd vragen aan haar te stellen. Naast dat de Mustang een prachtige auto was, maakte het feit dat Erik zelf ook erin mocht rijden het plaatje compleet. Dank je wel 123Trouwauto. Wij kunnen jullie alleen maar van harte aanbevelen!
Vijf sterren55
Ford Mustang Cabriolet 1964
- 31-08-2018
Wat hebben wij intens genoten van onze dag, met de mooie Mustang was het hele plaatje compleet. De chauffeur Karel was een topman! Hulp tijdens foto's maken, een stropdas knopen en corsages opspelden was voor hem geen probleem. Wij willen Karel heel erg bedanken om onze dag compleet te maken!!!
Vijf sterren55
Bruid in een veld