Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Excalibur Cabriolet Champagne

Een aanwinst voor het wagenpark van 123Trouwauto; deze schitterende, champagne-kleurige Excalibur Cabriolet in jaren 30 stijl die in nieuwstaat verkeert! Identiek aan de witte versie biedt deze trouwauto royaal plaats aan het bruidspaar en geeft door het wegnemen van de rechter voorstoel extra ruimte en instapgemak voor de bruid. Indien gewenst, kan deze stoel worden teruggeplaatst, zodat een bruidsmeisje of -jonker mee kan rijden in de trouwauto.

Wanneer het weer het toelaat, verwijdert de chauffeur de stoffen kap en steelt je de show in deze fraaie cabriolet. De koets is gelakt in stijlvol champagne met gouden striping. De stoffen cabriolet kap is eveneens uitgevoerd in champagne. Het interieur is fraai afgewerkt met crème leder en voorzien van wortelnotenhout.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Excalibur Cabriolet Champagne
- 17-08-2018
Wij hebben een geweldige dag gehad, dit mede door de prachtige auto en de gezellige en meedenkende chauffeur Jan! Al tijdens het reserveren van de auto werd er met ons meegedacht over de indeling van de dag. Ook tijdens de dag zelf was niks te gek, ze denken overal over mee en helpen waar ze helpen kunnen. Bedankt voor deze geweldige dag!
Vijf sterren55
Excalibur Cabriolet Champagne
- 14-10-2017
Op onze trouwdag zijn we fantastisch rondgereden in de door ons uitgekozen trouwauto. De belangstelling onderweg richting stadhuis en tijdens onze fotoshoot was geweldig. Dankzij onze chauffeur Jan hebben we prachtige foto's kunnen maken en de rit was fantastisch! We willen dan ook Karel en zijn medewerkers bedanken voor deze unieke ervaring. Het was Top!!
Vijf sterren55
Bruid in een veld