Excalibur cabriolet (wit / blauw) trouwauto

Excalibur Cabriolet Wit/Blauw

Deze fraaie Excalibur Cabriolet in jaren 30 stijl geeft je als bruid en bruidegom royaal de ruimte. We hebben zelfs de rechter voorstoel uit de auto gehaald, om te zorgen dat de bruid extra makkelijk kan instappen en meer zitplaats heeft. Desgewenst plaatsen we deze stoel terug, zodat een bruidsmeisje of bruidsjonker ook in de trouwauto mee kan rijden.

Wanneer het weer het toelaat, kun je cabrio rijden. Zo niet, dan sluiten we de auto af met de elektrisch bedienbare stoffen kap.
De koets is gelakt in de stijlvolle kleur Diamond White met Royal Blue striping. De stoffen cabriolet kap is uitgevoerd in wit. Het interieur is afgewerkt met blauw leder en voorzien van wortelnotenhout.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Excalibur Cabriolet Wit/Blauw
- 22-09-2017
Wij waren erg tevreden waren over de samenwerking met 123Trouwauto. De chauffeur Eelco was keurig op tijd, vriendelijk en zeer behulpzaam. Jullie waren op alles voorbereid en dat neemt een hoop zorgen weg voor het bruidspaar op de dag zelf. Iedereen was ook lovend over de mooie auto. Ontzettend bedankt!
Vijf sterren55
Excalibur Cabriolet Wit/Blauw
- 16-06-2016
Tijdens onze grote dag hadden wij het genoegen dat Jan ons reed. Het begon in de ochtend al met het ophalen van de bruid en vervolgens door naar Blijdorp voor de fotoshoot. Na de fotoshoot zijn wij naar onze trouwlocatie in 's-Gravenzande gereden. Vanaf het begin tot het eind heeft Jan ons met van alles geholpen en geassisteerd. Hij is niet alleen de chauffeur maar ook bijna personal assistent! Overal net even de laatste puntjes op de i gezet! Ook zorgt hij ervoor dat jij je op je gemak voelt. De auto (witte Excalibur) werkelijk waar geweldig!!! De hele rit een smile van oor tot oor gehad. Tot in de puntjes verzorgd!! Ik zou iedereen die nog een auto zoekt voor een bruiloft 123Trouwauto aanbevelen! 123Trouwauto en Jan, nogmaals bedankt voor alles en voor de super service!
Vijf sterren55
Bruid in een veld
Volkswagen T1 Samba busje als trouwauto

Volkswagen T1 Samba

De Volkswagen T1 Samba is nieuw in onze collectie. Een auto uit de jaren 60 die iedereen gelijk een vrolijk gevoel geeft. Een Samba is weer helemaal in; in veel commercials kom je hem tegen.

De Samba is gemaakt om trouw te rijden. Met z’n brede en hoge instap kan iedere bruid moeiteloos in- en uitstappen. Ook voor de eventuele bruidskinderen is volop plaats. Als de zon straalt kan het dak over de volle lengte open. Onze Samba is uitgevoerd in een blauw-witte kleurstyling aan de buitenzijde en een licht groen (origineel) interieur.

Deze echte eyecatcher was dit jaar ook trekpleister op de Keukenhof in Lisse en heeft al veel prijzen gewonnen. Wordt geleverd met- of zonder koffers op het dak.

Foto’s

Bruid in een veld