A-Ford (1930) trouwauto voorkant met boeket

4 tips voor de aankleding van je trouwvervoer

Bij de voorbereiding van een bruiloft gaat er veel tijd en aandacht naar de kleding van het bruidspaar, het kiezen van de perfecte trouwlocatie, de samenstelling van de gastenlijst en uiteraard het trouwvervoer. Maar zo’n mooie trouwauto kan je natuurlijk nog specialer maken door hem aan te kleden met geraffineerde versieringen. In dit artikel benoemen we een aantal voorbeelden voor de aankleding van je trouwauto.

1. Goed gestrikt

Voor wie niet teveel poespas op z’n trouwauto wil, maar toch een subtiele versiering kan waarderen, bieden linten een perfecte uitkomst. Een lint is in meerdere kleuren te verkrijgen, zodat het kleurthema van je trouwdag ook op de trouwauto terugkomt. Gemakkelijk aan te brengen op de auto en gemaakt van zacht materiaal dat geen schade kan geven aan de trouwauto.

Een lint kan in principe voor elk type auto gebruikt worden, maar zeker de moderne Ford Mustang wordt vaak van een stoer linten voorzien. Kijk maar bij de Ford Mustang die zowel als cabriolet als met een gesloten dak gereden kan worden. Een lint erop en deze sportieve Mustang is klaar voor een opvallende entree! 

autolint

2. Een autoboeket

Een fleurige aanvulling op het gekozen trouwvervoer is het autoboeket. Geef die feestelijke twist mee door een boeket aan te brengen op de auto. Bepaal zelf de samenstelling van het boeket en neem het na afloop van de trouwdag mee naar huis. Een autoboeket is een echte aanrader voor een Excalibur of klassieke trouwauto. Het geeft een geraffineerde toevoeging aan je authentieke wagen.

Boeket voor op de trouwauto trouwautoboeket

3. Unieke kentekenplaat

Kleed de trouwauto leuk aan door gebruik te maken van een persoonlijke kentekenplaat. Denk hierbij aan ‘Just Married’, jullie eigen namen of bijvoorbeeld jullie trouwdatum. Laat de kentekenplaat met gewenste tekst maken en kom zo bij je gasten aanrijden.

4. Blikjes aan de bumper

Wie kent ze niet? De befaamde blikjes die met touw aan de bumper worden geknoopt. In combinatie met de tekst ‘Just Married’ zal menigeen deze variant al eens voorbij hebben zien komen op een bruiloft. Het brengt een nostalgisch gevoel met zich mee. Voor wie graag blikjes achter z’n auto wil, kies voor een klassiekere auto. Dit sluit qua sfeer namelijk perfect aan op het oldtimer gevoel.

Heb je vragen over het huren van een trouwauto, of wil je graag weten wat er tot de mogelijkheden behoort bij de aankleding van de trouwauto? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *