Oldtimer bus als trouwauto

Vervoer je gasten in stijl met een oldtimer bus!

Op de grote dag dat jullie in het huwelijksbootje stappen, telt elk detail. Zo ook het vervoersmiddel naar de ceremonie en het feest. Als bruidspaar kies je uiteraard voor een mooie trouwauto waar je samen in vervoerd wordt. Voor het vervoer van je gasten is een grote bus juist ideaal, hierin kan het hele gezelschap in één keer meerijden!

Een bus als trouwvervoer

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de voorpret van je huwelijk te delen met je naasten. Dit is dan ook één van de beste argumenten om voor een bus te kiezen als trouwvervoer voor je gasten. Naast het feit dat het tijdens de rit erg gezellig in de bus is, heeft het vervoer per oldtimer bus ook een praktisch voordeel: je gasten hoeven geen rekening te houden met parkeergelegenheid op de trouwlocatie en jullie hele gezelschap is gemakkelijk in één keer te vervoeren. Alle gasten zijn dus op het juiste moment en op de juiste tijd op de plaats van bestemming!

Zitplaatsen

Bij 123Trouwauto zijn er verschillende soorten bussen te huren. Onze oldtimer bussen zijn allemaal even karakteristiek. Er is keuze uit de Amerikaanse schoolbus, een Omnibus, een echte Bedford mandenbus en de Engelse dubbeldekker is beschikbaar in meerdere kleuren. Belangrijk om op te letten is hoeveel personen je graag mee wilt nemen in de bus. Zo is de capaciteit van een Engelse dubbeldekker veel groter dan van de Bedford mandenbus. Let er dus op dat het aantal plaatsen overeenkomt met het aantal gasten, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de gasten bij elkaar op schoot moeten zitten of dat er een half lege bus aan komt rijden. Het aantal plekken varieert van 26 personen tot 65 personen, afhankelijk van het type bus.

Oldtimer trouwbus

Kosten

Het type bus waar jullie uiteindelijk voor kiezen, hangt vooral af van de persoonlijke voorkeur en het aantal personen dat vervoerd moet worden. Uiteraard is het altijd mogelijk om de bus, net als jullie trouwauto, in de lijn van jullie trouwdag te versieren. Voorzie de bus van ballonnen, slingers en gezellige muziek en het feest kan beginnen!

Wilt u weten wat de huur van uw trouwvervoer gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp: 06-218 32 344

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *