Welke kleur trouwauto kiezen?

Het trouwvervoer is belangrijker dan je denkt. Een trouwauto zal jullie namelijk de gehele dag naar verschillende locaties brengen. Ook draagt trouwvervoer bij aan de sfeer van de trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat een bijzondere trouwauto jullie als bruidspaar én de gasten geeft bij de entree. Bij het maken van een uiteindelijke keuze voor het trouwvervoer, zal je tegen een aantal vragen aanlopen. Eén van deze vragen is: welke kleur trouwauto moeten we kiezen? In dit artikel vertellen we hier meer over.

Wit of champagne?

Bij trouwvervoer denken de meeste bruidsparen gelijk aan een witte auto. Het klopt dat een witte trouwauto de meest traditionele optie is. Toch heb je, zelfs wanneer je al weet dat je een ‘witte’ trouwauto wilt, toch een keuzemogelijkheid. Je kunt namelijk in plaats van een witte kleur ook voor een trouwauto met een champagne kleur of ook wel gebroken witte kleur kiezen.

Het is bij het maken van een keuze handig om te kijken naar het thema van de bruiloft en bijvoorbeeld ook de kleuren van de outfits van het bruidspaar. Zo kun je een mooie en passende kleurkeuze maken.

Een neutraal alternatief

Wil je geen trouwauto met een lichte kleur maar ook geen trouwauto met een sprekende kleur? Dan is een zilveren trouwauto een mooi alternatief. Zilver past bij alle andere kleuren en zal daarom geen effect hebben op de overige kleuren die jullie tijdens de bruiloft gebruiken. Ook heeft een zilveren trouwauto een extra chique uitstraling.

Kleurrijk

Voor de bruidsparen die liever iets anders willen heeft 123Trouwauto ook trouwauto’s met een opvallende kleur in de aanbieding.  Denk hierbij aan een rode Mini Cooper Cabriolet, een gele Amerikaanse schoolbus of een rode Engelse dubbeldekker. Willen jullie een extra opvallende entree maken? Dan raden wij jullie zeker aan om eens naar onze kleurrijke alternatieven te kijken. Een gekleurde trouwauto kan de sfeer van de trouwdag positief beïnvloeden en maakt jullie trouwfoto’s extra bijzonder.

Kiezen

Bij het maken van een uiteindelijke keuze is het vooral belangrijk om te kijken naar welke auto en welke kleur bij jullie als bruidspaar past. Zegt de kleur van de auto iets over jullie als personen en past het bij het thema van de bruiloft? Zijn jullie meer van het klassieke trouwvervoer of willen jullie liever out-of-the-box zijn?

Heb je een vraag over het huren van een trouwauto bij 123Trouwauto? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.