Ford Mustang GT Cabriolet

Kleur: Performance White

Deze bijzonder fraaie Ford Mustang GT Cabriolet heeft een snelle 4000cc 6 cilinder motor met een geweldig geluid! Wanneer het weer het toelaat, kan je cabrio rijden in deze Mustang. Is het weer hier niet geschikt voor, dan wordt de auto elektrisch gesloten met een stoffen kap.

De body is gelakt in oogverblindend Performance White. De stoffen cabrioletkap is uitgevoerd in crème-wit. Het interieur is afgewerkt met crème-wit leder en voorzien van sportieve aluminium accenten.

Foto’s

Deze bruidsparen gingen je voor

Ford Mustang GT Cabriolet
- 08-09-2016
Voor de ingang van een trouwbeurs stond een fantastische Ford Mustang met, wat later bleek, een even zo fantastische chauffeur. Willem kon ons in geuren en kleuren vertellen hoe trouwen met een mooie trouwauto een toevoeging geeft aan een trouwdag. Hij heeft gelijk gehad. "Oude Karel", heeft ons fantastisch rondgereden in de Ford Mustang. Overal netjes op tijd. Advies tijdens de fotoshoot. Dasje even recht. Bruid helpen met in en uitstappen. Kortom niet alleen een chauffeur maar een "HEER" die je tijdens zijn aanwezigheid helpt en gerust stelt. Een aanrader.
Vijf sterren55
Ford Mustang GT Cabriolet
- 04-09-2015
In 1 woord SUPER!! Alles heel goed geregeld en een hele goede service! Onze chauffeur Karel deed veel meer dan alleen ons rijden, zelfs onze fotograaf zei dat hij nog nooit zo'n behulpzame chauffeur heeft meegemaakt (helpen met uitstappen, jurk mooi neerleggen enz). Echt een aanrader!! Nogmaals bedankt voor alles!
Vijf sterren55
Bruid in een veld

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang GT Cabriolet aan.

Offerte aanvragen (enkele auto)
hier sturen wij een bevestiging naar toe

Maak een showroom afspraak

Wil je auto's in het echt bekijken? Bezoek op afspraak onze showroom in Maasdijk (Westland). Dit kan van maandag tot zaterdag, van 10:00 tot 22:00.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons   06 - 218 32 344

Whatsapp bericht