Ford Mustang Classic

Performance White - 1964

De details

Een echte EYE CATCHER, dat is deze concours gerestaureerde Ford Mustang Convertible! Gebouwd in het eerste productiejaar van de Mustang op 22 juli 1964 in San Jose, California.
De body is gelakt in Ford Performance White, het interieur en de elektrisch bediende cabriokap zijn uitgevoerd in crème-wit. Deze ruime 4-persoons Ford Mustang Cabriolet is compleet gerestaureerd en is beschikbaar bij 123Trouwauto. Laat je rijden of rijd zelf in deze tijdloze klassieker!

Trouwen hoort bijzonder te zijn

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder het trouwvervoer. Bij 123 Trouwauto kun je een bijzondere trouwauto huren die de mooiste dag van jouw leven net wat specialer kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ford Mustang Classic? Een lust voor het oog en een auto waarmee je een bijzondere entree maakt! Er is plek voor vier personen dus je kan er voor kiezen om stoere trouwauto zelf te rijden of om jullie te laten rijden. De Ford Mustang is tevens convertible. Dus hopelijk schijnt de zon op jullie dag en kan je samen met je bruid of bruidegom in de buitenlucht naar de trouwlocatie rijden. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en laat je verrassen door de mogelijkheden van deze prachtige klassieker.

Vragen over deze Ford Mustang Classic? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.