Ford Mustang Classic

Een echte EYE CATCHER, dat is deze concours gerestaureerde Ford Mustang Convertible! Gebouwd in het eerste productiejaar van de Mustang op 22 juli 1964 in San Jose, California.

De body is gelakt in Ford Performance White, het interieur en de elektrisch bediende cabriokap zijn uitgevoerd in crème-wit. Deze ruime 4-persoons Ford Mustang Cabriolet is compleet gerestaureerd en is beschikbaar bij 123Trouwauto. Laat je rijden of rijd zelf in deze tijdloze klassieker!

Foto’s

Trouwen hoort bijzonder te zijn

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder het trouwvervoer. Bij 123 Trouwauto kun je een bijzondere trouwauto huren die de mooiste dag van jouw leven net wat specialer kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ford Mustang Classic? Een lust voor het oog en een auto waarmee je een bijzondere entree maakt! Er is plek voor vier personen dus je kan er voor kiezen om stoere trouwauto zelf te rijden of om jullie te laten rijden. De Ford Mustang is tevens convertible. Dus hopelijk schijnt de zon op jullie dag en kan je samen met je bruid of bruidegom in de buitenlucht naar de trouwlocatie rijden. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en laat je verrassen door de mogelijkheden van deze prachtige klassieker.

Vragen over deze Ford Mustang Classic? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Deze bruidsparen gingen je voor

Ford Mustang Classic
- 08-09-2018
Wij hebben een supertrouwdag gehad. De geweldige Ford Mustang 1964 was een grote wens van Erik en stelde niet teleur. Chauffeur Jan hielp overal bij en was erg gezellig. Ook onze 15-jarige (bonus)dochter kreeg hij lekker aan het babbelen in de auto door geïnteresseerd vragen aan haar te stellen. Naast dat de Mustang een prachtige auto was, maakte het feit dat Erik zelf ook erin mocht rijden het plaatje compleet. Dank je wel 123Trouwauto. Wij kunnen jullie alleen maar van harte aanbevelen!
Vijf sterren55
Ford Mustang Classic
- 31-08-2018
Wat hebben wij intens genoten van onze dag, met de mooie Mustang was het hele plaatje compleet. De chauffeur Karel was een topman! Hulp tijdens foto's maken, een stropdas knopen en corsages opspelden was voor hem geen probleem. Wij willen Karel heel erg bedanken om onze dag compleet te maken!!!
Vijf sterren55
Bruid in een veld