Excalibur cabriolet (champagne) trouwauto

Bruiloft auto

Bruiloft auto huur je bij 123Trouwauto

Voor je bruiloft een auto huren? Het vervoer is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen van de dag. De auto of bus mag tenslotte een echte blikvanger zijn, toch? Kijk dan zeker eens bij het uitgebreide assortiment van 123Trouwauto. Kies je voor een echte klassieker? Lijkt het je geweldig om daarin naar je trouwlocatie te worden gebracht? Misschien is een Mini Cooper Cabriolet een goede optie. Of kies je liever voor een andere klassieke trouwauto? Er is keus genoeg. Kom je er niet uit? We denken graag even met je mee en vertellen je alles over de vele mogelijkheden. Soms vinden mensen het te spannend om een oude klassieke auto te nemen als trouwvervoer. Ze zijn dan bang dat er iets met de auto gebeurt. Deze stress wil je er natuurlijk niet bij hebben op de dag van je dromen. Bij ons hoef je daar absoluut niet bang voor te zijn. De auto’s verkeren in nieuwstaat en brengen je zonder problemen naar de trouwlocatie. Goed onderhoud vinden wij erg belangrijk.

Welke auto bruiloft?

Welke Bruiloft auto het gaat worden kan nog een hele puzzel zijn. Zeker als jij en je partner daar niet hetzelfde over denken. Wat vind je bijvoorbeeld van de Volkswagen Samba van 123Trouwauto? Deze is nieuw in onze collectie en geliefd bij veel bruidsparen. De Volkswagen uit de jaren 60 zorgt al snel voor een feestelijk gevoel. De Samba is ideaal voor de bruid. De instap is lekker hoog en breed, dus in- en uitstappen is geen enkel probleem. Deze auto is ook ideaal als je bruidskinderen meeneemt. Ook voor hen is er plaats genoeg. Trouwen jullie in de zomer of de lente? Of valt de trouwdatum ergens eind september of begin oktober? Natuurlijk hoop je dan op mooi weer. Schijnt het zonnetje lekker, dan kan het dak over de volle lengte open. Aan de buitenkant is de Samba blauw-wit en van binnen lichtgroen.

Kom langs in showroom voor bruiloft auto huren

De auto voor de bruiloft is prima online te reserveren. Sommige bruidsparen vinden het echter wel lastig om alleen op een plaatje af te gaan. Is de auto in het echt ook wel zo mooi als dat hij lijkt op internet? Vind je de auto straks op je trouwdag wel lekker zitten? En hoe gaat het dan met in- en uitstappen? Kom eens gezellig langs bij ons in de showroom. Maak een afspraak en kom geheel vrijblijvend onze auto’s bekijken. Wil je graag weten wat de kosten zijn? Vraag dan een op maat gesneden offerte bij ons aan.

Neem contact op

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Bel ons: 06 – 218 323 44
E-mail: info@123trouwauto.nl