Rolls Royce Limousine trouwauto-1

Luxe trouwauto huren voor je bruiloft? Drie interessante voorbeelden

Jullie trouwdag moet natuurlijk de allermooiste dag van jullie leven worden. De locatie is besproken, de ringen zijn gekocht en de jurk is perfect. Maar een mooie trouwauto kan natuurlijk niet ontbreken. Op deze bijzondere dag willen jullie een bijzonder vervoermiddel. Je eigen auto is vast niet zo bijzonder als de drie trouwauto’s in dit artikel.

1. Excalibur

Houden jullie wel van een beetje opvallen en een koninklijk gevoel? Dan is de Excalibur trouwauto echt iets voor jullie. Je waant je even terug in de jaren dertig van de vorige eeuw en zult zeker opvallen in het verkeer. De Excalibur is er natuurlijk in verschillende kleuren en uitvoeringen. Je kunt de Sedan huren, met ruim voldoende plek voor jullie samen en met ver openslaande achterportieren, zodat de bruid ook goed in en uit kan stappen. Zijn jullie niet bang voor een beetje wind door de haren, dan is de Excalibur cabrio ook een mooie auto voor jullie trouwdag. Ook daar kan de bruid met haar imposante jurk natuurlijk goed instappen, de rechter voorstoel is verwijderd om extra ruimte ta maken.

2. Een klassieker

Het huren van een heuse klassieker is natuurlijk ook een mooie optie. Altijd al eens in een Rolls Royce willen rijden? Zin om in een oude A-Ford te rijden? Je kunt een aantal klassiekers kiezen om jullie mooiste dag in te beleven. De Rolls Royce is zelfs een limousine, een voormalige hofauto. Daar val je zeker mee op onderweg naar de verschillende locaties. En foto’s met een klassieke A-Ford op de achtergrond klinken ook wel erg aantrekkelijk. Met de Mini Cooper cabriolet kun je het dak lekker opengooien. Even zelf rijden op deze dag omringd door vrienden en familie kan best lekker zijn. De Volkswagen Samba biedt die mogelijkheid ook, maar hoe leuk is het om jullie kinderen ook mee te kunnen nemen de hele dag?

3. Ford Mustang

De Ford Mustang als trouwauto is een echt stoere keuze. Deze auto wordt zeker gezien door andere mensen op de weg en de trouwfoto’s worden er onvergetelijk van. De Ford Mustang is een cabrio, maar natuurlijk kan het dak ook dicht. De witte bolide matcht perfect met de maagdelijk witte outfit van de bruid en het geluid zal jullie verbazen. Dat wordt pas echt een dag om nooit te vergeten.

Weten welke auto bij jullie past? Je kunt altijd contact opnemen om de wensen eens door te nemen. Ook voor het vervoer van groepen zijn er mogelijkheden in de vorm van diverse trouwbussen.