Excalibur cabriolet wit trouwauto

De 3 populairste witte trouwauto’s op een rijtje

Iedereen plant zijn/haar trouwdag op zijn eigen manier. De één wenst een sprookje met alles erop en eraan: een droomjurk, romantische locatie, diner met alle gasten en een knalfeest tot in de late uurtjes.

De ander vindt een tripje naar het gemeentehuis met zijn tweeën al meer dan genoeg. Niet teveel poespas, gewoon romantisch samen met elkaar. Maar wat voor soort bruiloft jij ook wenst, een mooie auto hoort erbij om van A naar B te komen op deze dag.

Inspiratie opdoen? Wij zetten de 3 populairste witte trouwauto’s voor je op een rij. Kruip jij zelf achter het stuur van een van deze gave auto’s of laten jullie je liever rondrijden door een chauffeur?

1. Excalibur

De Excalibur is misschien wel de populairste trouwauto aller tijden. En wij snappen waarom! Met een witte Excalibur in jaren ’30 stijl maak je gegarandeerd een grootse entree. Ben je bang dat deze klassieker niet origineel genoeg is voor jullie? Onzin! Ondanks dat de Excalibur veelvoudig gebruikt wordt voor bruiloften, heb je de garantie dat alle ogen op jullie gericht zijn. Trouwen jullie in de zomer en is het prachtig weer? Dan ga je uiteraard voor de cabriolet uitvoering. Overigens zijn wij ook helemaal weg van de champagne- of zilveren uitvoering.

2. Ford Mustang

De Excalibur is dus een echte klassieker die uitstekend past bij klassieke bruiloften. Houden jullie meer van modern, strak en blits? Dan past de Ford Mustang wellicht beter bij jullie. Deze stoere, sportieve auto is voorzien van lederen bekleding en aluminium accenten. Ook voor deze auto geldt dat, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, de stoffen kap in een handomdraai verdwenen is. De Ford Mustang cabriolet is absoluut geschikt voor de liefhebber van snelle, moderne auto’s. Onze tip: kruip daarom zelf achter het stuur en ervaar hoe heerlijk hij op de weg ligt.

3. A-Ford

Nog een klassieker is de A-Ford uit 1930. Deze auto past perfect bij een oldskool bruiloft en doet zelfs een beetje denken aan een koets in plaats van een auto. De A-Ford is hoog en zeer ruim en daarom uiterst geschikt wanneer je een grote, zware jurk draagt op de dag van je dromen. Autoliefhebbers zullen gegarandeerd aan je lippen hangen wanneer jij verschijnt in deze klassieke wagen!

Heb jij aan de hand van onze voorbeelden je keuze kunnen maken? Of wil je meer informatie ontvangen over een specifieke auto? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met het kiezen van jouw perfecte trouwvervoer.