5 tips voor het huren van een trouwauto

De grote dag is in zicht! De verloving is een feit en de voorbereidingen voor de huwelijksvoltrekking zijn inmiddels in volle gang. Na een bezoek aan de trouwlocatie, bruidswinkel en diverse feestlocaties is het goed om alvast na te denken over de trouwauto. Misschien sta je er in eerste instantie niet zo bij stil, maar hiermee ga je een mooie entree maken bij de gasten. De eerste indruk is de beste, dus zorg ervoor dat het een goede wordt! In dit artikel bespreken we dan ook een aantal tips voor het huren van een trouwauto.

1. Oldtimer of modern

Bepaal met welk type auto je graag rondgereden wilt worden. Kies je voor een originele oldtimer of ga je toch liever voor een moderne, snelle wagen? Huur in ieder geval een goed onderhouden & betrouwbare trouwauto om teleurstelling op je trouwdag te voorkomen. Oldtimers zijn prima geschikt voor korte en lange afstanden, maar houd bij langere afstanden wel rekening met wat meer reistijd.

2. Dak of Cabrio

Een cabrio is natuurlijk hartstikke leuk en romantisch. Cabriolets kunnen zowel in de zomer als de winter gebruikt worden. In de zomer kan je lekker een stukje open rijden om de laatste spanning weg te laten waaien en in de winter kan het dak dicht en gaat de kachel aan! Zowel in zomer als winter laten we je met de kap open in- en uitstappen (wat zorgt voor een zéér gemakkelijke instap) en als het droog is, komen we met open dak aanrijden bij de gasten. Een sensationele aankomst is gegarandeerd!

3. De chauffeur

Een punt wat helaas nog te vaak over het hoofd wordt gezien is de uiterlijke verzorging van de chauffeur van de trouwauto. Wanneer de chauffeur jullie naar de trouwlocatie rijdt, is het natuurlijk niet de bedoeling dat hij vervolgens in zijn vrijetijdskleding uitstapt. Bij 123Trouwauto arriveert de gastheer/chauffeur in pak compleet met stropdas!

4. Bezichtiging van de trouwauto

Zorg dat je voor de bruiloft nog in de gelegenheid bent om de trouwauto te bekijken. Wanneer je via internet je oog hebben laten vallen op een mooie auto, ga deze dan eerst in het echt bekijken zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is.

5. Reserveer op tijd

Als de keuze is gemaakt voor een auto, reserveer deze dan! Trouwauto’s zijn erg populair en wanneer je te lang wacht met boeken, dan loop je de kans dat de auto van de eerste keuze al weg is. Leg de reservering van jullie droomauto dus op tijd vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *