Trouwauto in Axel

Op de foto met jullie trouwauto!

Wat trek je aan op de mooiste dag van je leven? De trouwkleding is vaak een weloverwogen keuze en wordt nauwkeurig uitgezocht om er zo mooi mogelijk uit te zien tijdens je trouwdag. Natuurlijk wordt alles vastgelegd door een fotograaf, maar heb je er al eens bij stilgestaan dat de trouwauto ook een belangrijke rol kan spelen tijdens je fotosessie? We zetten wat wel en niet kan tijdens de fotoshoot met je trouwauto op een rijtje!

Do’s

1. Let op je thema

Wanneer je een trouwauto gaat uitzoeken, let er bij de keuze dan ook op dat de auto in de stijl is van jullie bruiloft. Misschien heb je geen themagebonden trouwerij, maar een bepaalde sfeer en stijl zal toch altijd in gedachten zijn bij de voorbereidingen van de bruiloft. Is jullie trouwkleding geïnspireerd op een vintage stijl, dan is het natuurlijk wel zo leuk als de auto hierbij past. Het levert tenslotte de mooiste plaatjes op wanneer alles op de foto klopt. Een themagebonden trouwauto is dus wel zo leuk voor het fotoresultaat!

2. Kies van tevoren een geschikte locatie

Erg leuk natuurlijk als je met je bruidsauto op de foto wilt en hebt bedacht dat de fotosessie op het strand plaats moet gaan vinden. Bedenk echter wel wat in de praktijk mogelijk is; een oldtimer rijd je niet gemakkelijk een zandbak in en uit! Trouw je in de binnenstad? Let er dan op dat er geen paaltjes zijn die de weg voor verkeer blokkeren. Door dit van tevoren goed te plannen en uit te zoeken, voorkom je dat je tegen vervelende verrassingen aanloopt.

Don’ts

3. Doen waar je zelf zin in hebt

Een mooi boeket op de motorkap, blikjes aan de bumper of een bordje met ‘Just Married’ achterop je trouwauto, het is allemaal even leuk voor de foto! Overleg wel altijd vooraf met de verhuurder wat er mogelijk is aan versieringen, om eventuele beschadigingen aan die mooie exclusieve trouwauto te voorkomen.

4. De fotograaf

Een goede fotograaf is op jullie trouwdag van groot belang omdat een trouwreportage niet eenvoudig overgedaan kan worden. Een professionele fotograaf weet in het algemeen wel de mooie en romantische plekjes buiten wanneer het mooi weer is en binnen in geval van regen. Uiteraard is jullie eigen inbreng heel belangrijk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden met de trouwauto’s van 123Trouwauto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Stuur ons een WhatsApp: 06-218 32 344

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *