Rolls Royce trouwauto

Het kiezen van jullie perfecte trouwvervoer

De rit naar de trouwlocatie, een spannend moment… De zenuwen gieren door je lijf en het laatste waar jij je op zo’n moment druk over wilt maken is het vervoer. Kies daarom zorgvuldig voor het trouwvervoer!

Kijken en vergelijken

Weet je nog niet precies voor welke auto je wilt gaan? Kies niet zomaar de eerste de beste mooie auto die je tegenkomt tijdens je zoektocht. Het is altijd aan te bevelen om nog even rond te kijken tot je zeker bent van je keuze. Er zijn namelijk meerdere auto’s die heel erg mooi en geschikt zijn voor een bruiloft en keus is er genoeg. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de chique Excalibur, een klassieke Rolls Royce of wat dacht je van een klassieke Mini Cooper Cabrio?

Kapers op de kust

Denk er bij het uitzoeken van trouwvervoer aan dat je op tijd bent met boeken. Geliefde auto’s zijn nou eenmaal snel weg. Ben je er dus al lang en breed over uit welke auto het gaat worden, blijf dan niet wachten tot de bruiloft nadert; boek die auto meteen!

De chauffeur

Misschien verstoort het jouw romantische beeld van twee geliefden in een auto, maar rondgereden worden door een chauffeur is echt een optie waarbij veel stress wordt ontnomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verkeer, er kan gewoon champagne gedronken worden en je loopt geen risico voor schade aan de trouwauto. Op de mooiste dag van je leven mag je je best eens een beetje royalty voelen.

Let vooral op je wensen en of de auto bij jezelf en bij een eventueel thema van de bruiloft past. Als je denkt dé auto gevonden te hebben, ga er dan ook even inzitten. Hierdoor kun je letten op praktische zaken, zoals bijvoorbeeld het in- en uitstappen. Controleer dan ook gelijk of er in de auto genoeg ruimte is voor een bruid met een flinke bruidsjurk.

Trouwbus Engelse stijl

Feestje op de weg

Een andere optie voor trouwvervoer is een grote bus waar al je gasten in meekunnen. Ideaal om van de ceremonie naar het feest te rijden. Zo kun je onderweg alvast een klein feestje vieren met je naasten. Tip voor verloofde leerkrachten: huur een Amerikaanse schoolbus.

Ook een typisch Engelse dubbeldekker garandeert een sfeervolle ervaring op de weg. Perfect voor stelletjes die graag hun dierbaren bij zich hebben op deze bijzondere dag. Bij een grote receptie is het natuurlijk ook mogelijk om zelf met een mooie auto voorop te rijden en je gasten te laten vervoeren in de bus.

Meer weten over het huren van trouwauto’s bij 123trouwauto? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *